Moottorin täytösaste ja ulkoilman lämpötila

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja saresks, 17.2.2016.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    sdfsd: Antaa se kun on tarpeeksi jännitettä! Se, että miksi kastunut tulppa ei sytytä, johtunee siitä että se neste ei pala ja jos siinä on tippa välissä, niin kipinä (jos sitä edes tulee) lyö nesteen läpi eikä pääse kaasuun kontaktiin?

    Mudracer: Tommoinen voisi vaikka syttyäkin, kun tarpeeksi tiiviin putken tekee. Tai toki se syttyy jos tarpeeksi tulee puristusta ja lämmintä :lol: En mä tuommoista täällä ala testaamaan, mutta tulppaa voin nitrossa uittaa ja naksutella kipunaa siellä altaassa.
    Eli sitä, että syttyykö se puhdas liemi itsekseen ilman ulkoista ilmaa, ruttua ja lämpöä.
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Jos sitä putki tykkiä testaa niin laittaa sen sopivaan suuntaan viistoon, jos sattuu, et se tanko lähtee reilummin, niin ei tartte ettiä pommisuojaa ja samalla tähyillä mihin se tanko laskeutuu

    Ehkä turvallisempi vaihtoehto ois narulla kiskaista se tanko sinne putkeen ja laittaa se tykki 80° kulmaan
    Kunhan muistaa, ettei pidä sitä narua ranteen ympärillä ja ettei se sotkeennu raajoihin tai mihinkään muuhunkaan
     
  3. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead


    Juu noinhan ne luuli lapuallakin...ja tapahtumista tehdään vieläkin tv ohjelmia....
     
  4. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Tää nyt on tälle linjalle lähteny

    Niin vapaalla tilalla tarkotetaan esim. peltiämpäriä minäkin seurasin kersana vierestä kun isä poltti vanhaa saksalaista kivääriruutia noin 2 kiloa ämpärissä korkeet liekit siitä nousi ei sen kummempaa
     

Kerro tästä muillekin!