moottorin vaihto isompaan??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Venom, 1.12.2006.

 1. ceevu

  ceevu Gearhead

  juuri lueskelin mopopuolelta aiheesta ja siellä sanotaan että moottorin tehot on ne mitkä on luovuttaneessa ajoneuvossa olleet,joten dynossa käynti ei auta jos säännöt on samat.
  Joten "joudut" viilaamaan siitä läskilohkosta ne puuttuvat heposet,vaikka viiteensatataan.se ei kiinnosta taas ketään konttorilla.
   
 2. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Paitsi et voit aina tehdä omavalmistemoottorin jolloin moottorin orgistehopaperit ei enää päde.

  Sellaisen saa osia vaihtamalla(virikannet,stroukkas jne) tai vaik laittamalla ahtimen :eek:
  ja sit dynopaperit. Minkä sille voi jos olet niin huono virittäjä ettet saa remmiahdetusta 8.1 enempää kuin 268? 8)

  Tällä tiellä itse olen...

  Mutta onhan LS-sarjalaisia muitakin kuin 6.0/8.1 , voithan hommata vaik 5.3. Ja mielluumin 6.0 kuin 8.1 jo kulutuksen puoleenkin, kulkee varmasti hyvin, on kevyenpi ja tehoa riittää tai saa helposti lisää . Tai ostaa tehoversion suoraan. Esim. Corveten remmiahdettu 6.2 +600 vakiona.
   
 3. KaapoLöllö

  KaapoLöllö 1st gear

  No tässä oli jo vähän semmosta toivottua tiedonjyvän tapastakin...näkyy olevan tuossa 5,3 (LS4) koneessakin vakiona yli 300 hevoista, et sitäkin pitäis kuristella :eek:

  Ja se ois tietysti amuliini lohkollakin ni puottais tuota Felipe Massaa autolta jonniin verran. Tietenkin sen myös saisi vaihdelaatikon kanssa samaan hintaan ku tuommosen 6,0 koneen :poff: Raaskiskohan tuommosta pientä sitte :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!