moottorinohjausyksikön liinitn????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja elky_^^, 12.5.2005.

  1. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    joo eli nyt tarttis saada selville mitkä siinä liittimillä olevista johdoista on ne kaasarin johdot kun tarttis ensin ennenkun rupee hankkiin moot. ohj. yksikköö tai kaasaria hommaan et se johto on kunnossa.
    niin ja auto on buick lesabre stw -86 ja moottori on 307 ja kaasarina rokkiorkesteri......
    eli jos joku muistaa sen pinnin numeron mikä se on tai sit siivun mistä löytää sen kytkentäkaavion niin ois viittumaisen siisti juttu !!! :x :x :x
     
  2. kuolinpesä

    kuolinpesä Gearhead

    Jos tarkoitat sitä kaasarin tulevaa päälle tulevaa 2-napaista johtoa, voit testata sen kytkemällä polttimon siihen väliin. Kun kytket autoon virran,polttimo vilkuttaa muutaman sekunnin ajan.
     

Kerro tästä muillekin!