Moottoripäivä - Motordag Boxin vanhalla Shellillä Sunnuntaina 27.5.2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 26.5.2018.

  1. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Moottoripäivä - Motordag Boxin vanhalla Shellillä Sunnuntaina 27.5.2018
    Moottoripäivää vietetään jälleen!

    Tule katsomaan vanhoja moottoreita ja kokemaan vanhan ajan tunnelmaa Moottoripäivälle Sipoon Boxiin. Moottoripäivää vietetään Boxin vanhalla Shellillä, Uusi Porvoontie 1545, klo 10-15.

    Tapahtuma on kerännyt paikalle satoja vanhojen moottoreiden ystäviä läheltä ja kaukaa. Sipoon ja lähialueiden moottoriharrastajat ovat tuoneet tapahtumaan maamoottoreita, traktoreita, mopoja, moottoripyöriä, autoja - jopa vanhoja puutarhakoneita.

    Tapahtuman taustalla vaikuttaa nykyään Sibbo Motorhistoriska Förening, joka perustettiin vuonna 2014. Yhdistyksen tarkoitus on muun muassa vaalia Sipoon alueen moottorihistoriallista perinnettä, koota yhteen moottoreista kiinnostuneita sekä järjestää tapahtumia. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

    (tämä on kopsattu. netistä , en ole järjestävää tahoa.)
     

Kerro tästä muillekin!