Moottorityökoneen liikennekäytöstä poisto ja vakuutusmaksun hyvitys?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ihka, 13.9.2016.

  1. ihka

    ihka 2nd gear

    Mikä yhtiö "hyväksyy" työkoneen "seisontaan" eli ei pakota liikennevakuutusmaksun maksamiseen ?

    Folksam ei ainakaan hyvitä seisonta-ajalta pakollista liikennevakuutusmaksua.
     
  2. fudge85

    fudge85 Gearhead

    jos ei ole rekisterissä ei silloin saa seisontaan. eli jos on rekisteröimätön kone niin siitä voi irtisanoa vakuutukset. muuta vaihtoehtoa ei ole .
     
  3. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Oman "Auton alustalle rakennettu työkone" vakuutus menee kuten henkilöautoissa, liikennekäytöstä poisto katkaisee vakuutukset, (tai kai siitä joku perusmaksu silti menee...)

    Lähitapiolassa vakuutettu.
     
  4. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    Lähitapiola ei peri poiston ajalta mitään maksua.
     
  5. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    lähivakuutuksesta on alkanu tulla 10e lasku käyttöönotto käytöstäpoisto rekisteröinti. Onko tuo nyt kaikissa yhtiöissä eli pitäiskö siirtyä trygg nordeaan eli if vai mikä on edullisin jos ajelee kasari mersulla?
     

Kerro tästä muillekin!