mopar 318 öljypohjan mittoja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja valsu67, 29.5.2008.

  1. valsu67

    valsu67 1st gear

    Ei kellään sattus olemaan mittoja.pitäs silpoa truckki öljypohja 67 a-bodyyn käypäiseksi.Taisin joskus jostain ne löytääkkin,tai kysellä täältä,mutta en muista tai löydä prkl :eek:
     
  2. F-body

    F-body Gearhead

    Hommaa siihen vaan suosiolla sopiva öljypohja ja siihen kuuluva pick-up. Lähes kaikki henkilöautomallien öljypohjat sopii A-koppaan. Itsellä on -73 Chargerista kotoisin oleva öljypohja -72 Vallussa. Mig-liimalla tehty ainakin tuppaa aina vuotamaan.
     
  3. valsu67

    valsu67 1st gear

    No ei ole oikein ollut tarjolla sopuhintaan...
     
  4. BDF

    BDF 1st gear

    mikähän on sopuhinta mullakin on tollanen myynnissä hintakin tähtitieteellinen 15 euroo
     
  5. F-body

    F-body Gearhead

    Kaivelin vähän tietoja arkistoistani. Öljypohjan takareunasta sumpun reunoihin 26cm/45cm. Korkeudet takaa alkaen 12 cm/18.5cm/9,5cm.
    Pitäis sopia ainakin Moparin chassis kirjan mukaan. Suosittelen kyllä sen sopivan hankkimista. Itse tein aikanaan migillä hitsaten pohjan ja alkujaan pitävänä lämpöelämisen takia se alkoi vuotaa.
     
  6. fury-65

    fury-65 1st gear

Kerro tästä muillekin!