mopar 360 .. ei toimi uudella kaasarilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jukka.2, 21.8.2010.

  1. jukka.2

    jukka.2 Gearhead

    Siis .. on kokeiltu kärjetöntä ja kärjellistä .. syötetty suoraan 12 V .. puolalle .. ei käynnisty ilman .. ISOA huikkaa ja sammuilee .. vanhalla carterilla pelaa .. mutta käynti on .. mitä on .. roiskii bensaa koneelle omaan tahtiinsa .. siis todella väljä ..
    Siis onko 600 :sessa edelbrockissa joku homma mikä on jäänyt huomaamatta ??
    Imukannen tiivisteet on vaihdettu .. Imusarja Edelbrockin performer .. kone muuten vakio . Viddu .. ei pelaa ..
    Osaisko joku antaa vinkin ??
     
  2. jukka.2

    jukka.2 Gearhead

    Niin ja kaasari on UUSi ...
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Onhan kaikki ylimääräiset ilmareiät tulpattu, myös se takapuolella oleva? Muutenhan tuon pitäis olla jo valmiiksi sellaisissa säädöissä että toimii missä koneessa vaan.
     
  4. jukka.2

    jukka.2 Gearhead

    Oli , myös se takaan oleva .. sain kaverilta lainaksi uudehkon carterin > sama kuin edelbrock .. laakista tulille ja käy 600 kierrosta minuutissa ..Pitää soittaa myyjäliikkeeseen saako rahat takaisin .. kuulin sellasen jutun .. että suomesta ei sais edullisesti kuin näitä ns. testaamattomia kaasuttimia ?? Suositteli tilaamaan summitilta .. eli suomessa myydään ns. 2 luokan kiinan pojan tuotteita .. arvaillaan josko toimii .. Olen ostanut aikoinaan monta uuttaa kaasaria autoihin .. ( säästää hermoja ja lompakkoa pidemmän päälle ) ja aina toimi .. nyt tutkittiin 2 päivää .. hyvä ettei aukaistu konetta ..
     
  5. kime2

    kime2 Gearhead

    Noissa kaasareissa on ollut hyvin paljon kaikenlaista pientä ja kivaa häiriötä et en ollenkaan ihmettelis vaikka tänne tuotais 3.luokan kaasareita :poff:

    Kaikki ne on lopulta alkanut jotenkin pelaamaan,mut ei kovinkaan moni yksilö hyvin mut AINA on Holley-lääke poistanut kaikki ongelmat :wink:
     
  6. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Niin, käytäntöhän on että se uusikaasari pitää purkaa osiin ja puhdistaa kaikista koneistusjätteistä yms ennenkuin se toimii... Vaikka kuinka lukisi lapussa WET TESTED :rotfl:

    Ja joissakinhan on jopa joku kanava saattanut jäädä poraamatta auki.
     
  7. jukka.2

    jukka.2 Gearhead

    .. no niin .. tuli takuisiin uusi kaasari samanmerkkinen ja mallinen .. nyt alkoi toimia niin kuin pitää ...
     

Kerro tästä muillekin!