mopar 400 sytkä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja sangi74, 29.9.2018.

  1. sangi74

    sangi74 Gearhead

    no niin alkas meikäläisen harraste moottori oleen sillä mallilla et sytkä vermeet enää puuttuu eli vinkkejä oteta an vastaan et minkälaisella kokoonpanolla kannattas lähtiä liikkeelle.mekaanisella vai alipaine ennakolla MSD vai joku muu jakaja?minkälaista boxia ynnä muuta pitäs zuumailla?
     
  2. Jukka 63

    Jukka 63 2nd gear

    Riippuu tietysti viritysasteesta.Jos nokka ns,tiukka alipainesäätöä on vaikea saada toimimaan.Siitä johtuen aika moni siirtyy mekaaniseen.Omia kokemuksia.Moparin hi perf on ihan ok jos rundit pysyy alle 6000 rpm.Siitä yli suositellaan parempaa jakajaa.Silloin yleensä ainut vaihtoehto on Msd.Maksaa ihan kivasti ja on perseestä.Jakajan kansi hapettuu nastoista jostain syystä helposti ja keskihiili palaa loppuun jopa kesän ajeluissa.Sytkäboxseista,Moparin oranssi boxi on ihan riittävä 700 hp:n remmikoneeseen.(dyno santalalla) Ainut ongelma ettei siinä ole rajoitinta.Ite olen tehnyt parikin versiota Msd jakaja ja Moparin oranssi boxi ja hyvin on toiminut.Nytkin on avo fordissa (69 gougar n.400 hp) Moparin boxi.
     
    Muokattu: 29.9.2018
  3. Pexi1979

    Pexi1979 1st gear

    Itse kokeilin tsp:n jakajaa jossa sytkä boksi itsessään on vähän halvempi kun msd. Huonot ohjeet mutta ku tietää mitä tekee ni no problem. Jos virimpi vehje ni sit kannattaa kyl mennä noihin mekaanisiin.
     
  4. xarper

    xarper Gearhead

    GMn HEI modulit ja puolat ei paljoo maksa rockautosta.
     
  5. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    mul on kärjellinen ja hyvin toimii.
    en oo muutaman vuoden aikana huomannu että ois montaakaan kipinää välistä jättänyt.
    kärjetönkin oli välillä mutta toimii paremmin mielestäni tällä.
     
  6. Incidious

    Incidious 3rd gear

    Jos sattuu jollain tarvetta olemaan ni ois joutilaana hyllyssä 383/400 lohkoon sopiva malloryn mekaaninen jakaja ja accelin supercoil. 150€ yhteensä. Toimivat kamppeet van jäivät ylimääräiseksi kun hommasin holleyn hypersparkin sniperin kaveriksi.
     
  7. sangi74

    sangi74 Gearhead

    Kyl se varmaa sitten on msd ready to run jakaja
     

Kerro tästä muillekin!