Mopar 440 hydraulinostaja ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Solvent, 12.8.2017.

  1. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Helou,

    Uuden tuttavuuden kanssa alko pukkaa probleemaa.
    Seuraavanlainen case: vedätin pari burnista suu messingillä, kunnes alko kalkatus kuulumaan koneesta. Ölynpaineet vähän laski mittarin mukaan, pysyny n. 60 psi lämpösenä, nyt heilu jossai 40 hujakoilla ku kattelin. Pelit seis ja auto talliin. Venakoppi auki ja huomasin yhen tönärin olevan pois paikaltaan, ei siis koskettanu enää keinun säätömutteria. Here we go again....
    Keinut ja imari veks ja tutkimaan. Venttiilinostaja oli alas painuneena ja siksi tönäri pois paikaltaan. Purin tuon nostajan(hydrauliset ei ollu tuttuja aiemmin) ja selvis että sisällä oleva mäntä ei liikkunu ylös vaan jumitti alaasennossa. Klipsi veks ja muutamat napautukset puuta vasten niin sain sen männän purettua sieltä. Öljyä tuli myös pihalle. Jousi ehjä, ei naarmuja männässä. Mitään erikoisempaa en tuosta osaa sanoa, olisko lika voinu aiheuttaa.... miks ylipäätään päästäny tuon männän ihan alas? Nokassa ei näkyny kulumaa tai nostajan pohjassakaan. Keinuvivun säätöruuvi ei ollut auennu.

    En ole vielä perusteellisesti putsannu nostajaa ja kokeillu uudestaan, mutta mikä vois aiheuttaa? Ja kehtaan varmaa lyödä tuon vanhan takas perusteellisen putsauksen ja testin jälkeen jos ok?

    Uus auto, en oo kerinny tutkailee tarkemmin, mutta
    Kone aika tuore
    Mopar 440
    Comp cams 21-242-4
    Comp cams(?) hydraulinostajat
    Sorsan stealth kannet
    Cranen rullakeinut
    Edel rullajakopää


    Tänks!
     
    Muokattu: 12.8.2017
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

    Ite uskaltasin lyödä nippuun,
    Tarkastus uudestaan ja hanaa.:lol:
     
  3. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Juuri näin iteki meinasin. Jos porsii, niin sitten korjataan =D voiko johtua tuo ö-paineen aleneminen tosta nostajahommasta?
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Ilman muuta, jos nostaja nousee ylös, niin siellähän on kanava auki.
     
  5. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Aivan. Sieltähän se laskee. Kiitti vastauksist. Tänään laittaa autoa nippuun. Täytyy vaa tutustua noihin preloadeihin yms ku ei tosiaa oo tullu noiden hydraulisten kans puuhattua.
     
    Muokattu: 15.8.2017

Kerro tästä muillekin!