1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Mopar 440 hydraulinostaja ongelma

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Solvent, 12.8.2017.

 1. Solvent

  Solvent 2nd gear

  Helou,

  Uuden tuttavuuden kanssa alko pukkaa probleemaa.
  Seuraavanlainen case: vedätin pari burnista suu messingillä, kunnes alko kalkatus kuulumaan koneesta. Ölynpaineet vähän laski mittarin mukaan, pysyny n. 60 psi lämpösenä, nyt heilu jossai 40 hujakoilla ku kattelin. Pelit seis ja auto talliin. Venakoppi auki ja huomasin yhen tönärin olevan pois paikaltaan, ei siis koskettanu enää keinun säätömutteria. Here we go again....
  Keinut ja imari veks ja tutkimaan. Venttiilinostaja oli alas painuneena ja siksi tönäri pois paikaltaan. Purin tuon nostajan(hydrauliset ei ollu tuttuja aiemmin) ja selvis että sisällä oleva mäntä ei liikkunu ylös vaan jumitti alaasennossa. Klipsi veks ja muutamat napautukset puuta vasten niin sain sen männän purettua sieltä. Öljyä tuli myös pihalle. Jousi ehjä, ei naarmuja männässä. Mitään erikoisempaa en tuosta osaa sanoa, olisko lika voinu aiheuttaa.... miks ylipäätään päästäny tuon männän ihan alas? Nokassa ei näkyny kulumaa tai nostajan pohjassakaan. Keinuvivun säätöruuvi ei ollut auennu.

  En ole vielä perusteellisesti putsannu nostajaa ja kokeillu uudestaan, mutta mikä vois aiheuttaa? Ja kehtaan varmaa lyödä tuon vanhan takas perusteellisen putsauksen ja testin jälkeen jos ok?

  Uus auto, en oo kerinny tutkailee tarkemmin, mutta
  Kone aika tuore
  Mopar 440
  Comp cams 21-242-4
  Comp cams(?) hydraulinostajat
  Sorsan stealth kannet
  Cranen rullakeinut
  Edel rullajakopää


  Tänks!
   
  Muokattu: 12.8.2017
 2. Herje

  Herje 3rd gear

  Ite uskaltasin lyödä nippuun,
  Tarkastus uudestaan ja hanaa.:lol:
   
 3. Solvent

  Solvent 2nd gear

  Juuri näin iteki meinasin. Jos porsii, niin sitten korjataan =D voiko johtua tuo ö-paineen aleneminen tosta nostajahommasta?
   
 4. Hai

  Hai Gearhead

  Ilman muuta, jos nostaja nousee ylös, niin siellähän on kanava auki.
   
 5. Solvent

  Solvent 2nd gear

  Aivan. Sieltähän se laskee. Kiitti vastauksist. Tänään laittaa autoa nippuun. Täytyy vaa tutustua noihin preloadeihin yms ku ei tosiaa oo tullu noiden hydraulisten kans puuhattua.
   
  Muokattu: 15.8.2017

Kerro tästä muillekin!