Mopar A body ovien erot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Swinger71, 3.12.2022.

  1. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Osaako joku sanoa mitä eroa on esim. 67-69 ja 70-72 Dartin ovilla (4 sedan)? Ulkomitat yms on kyllä samoja mutta oven lasien harjasarjoja myydään noille eri numerolla? Eli onkohan ikkunaharjan kiinnitys sama ja ero profiilissa vai missähän se ero on?
     
  2. Dart stw

    Dart stw 1st gear

    Olikohan vanhemissa mopareissa harjalistat samanlaista ( karvalistaa ) sisä / ulkopuolella autoa . Ainakin 72 swingerissä on ulkopuolen harjalista kuminen nuolenpään mallinen.
     
  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Ronskisti vaan tilaat kaikkia mahdollisia niin joku sattuu kohdalle.
     
    Gary Grand ja Swinger71 tykkäävät tästä.
  4. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    No se!:D Noita uudemman mallisia vaan sais heti ja vanhemmat on tilaustavaraa. Kun on käytännössä sama minkä vuosimallin harjat siellä on kunhan vaan kiinnitys käy.
     

Kerro tästä muillekin!