Mopar a-korin takajousitus asiaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Jm-vallin, 18.4.2021.

 1. Jm-vallin

  Jm-vallin 1st gear

  Onkohan vaivan arvoista muuttaa lehtijousien paikkaa runkoon ja onko katsastus konttorilla mitään erikoista asian suhteen.
   
 2. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Saa sillä lisää renkaalle tilaa. Tietty pyöräkotelot pitää levittää. Itellä eivät oo missään vaiheessa katsastuksessa sanoneet mitään. Muutoskatsastuksessakaan sitä ei noteerattu.
   
  Jm-vallin tykkää tästä.
 3. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  80-luvulla tuo jousien siirto oli vissiin kiikunkaakun laillisuuden kanssa. Eräs sankari teki sellaiset ja sanoi, että kun ne on "paremmin tehty" kuin tehtaan jäljiltä niin ei ole ongelmaa. Ei ollut katsuri edes huomannut kavennettua akselia kaiken muun ohella; bloweri, flippi....
   
  Jm-vallin tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!