Mopar autostick ja vaununveto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja 68FuryIII, 3.8.2011.

  1. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Tarvis lauantaina lähtee vetään lähes 1000kg vaunua lappiin ja tällä Sebringillä en ole vielä ennen vaunua vetänyt, joten tuli mieleen millähän vaihteella pitäisi vetää? Kärsiikö pitää D:llä vai vaihdella ite vaihteet? Muita vinkkejä? Auto 2007 Sebring 2.4 Autostick 4-lovinen
     
  2. Ck

    Ck Gearhead

    Olisko ton ikäisessä ohjekirja vielä tallella. Sieltä vois löytyä ohje
     
  3. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Ohjekirja on ja siellä ei ole mainintaa. Merkkiliikkeen mukaan voi vetää d:llä, mutta ajattelin, jos täältä löytyis tietoa/kokemuksia. Ei erityistä hinkua rikkoa laatikkoa :odroll:
     
  4. JP-350

    JP-350 Gearhead

    A-stickillä kolmosella ja vedättää vaihtamisia vähän pitemmälle.
     
  5. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Ahaa siis 4-vaihdetta ei kannata tarjota ollenkaan?
     
  6. JP-350

    JP-350 Gearhead

    On niin painava toi sun vaunus että sais melko pitkää suoraa pukata että ite ajelisin d:llä.. Mä käytän tuota manuaalipuolta jo 3-500 kilosessa kärryn vedossa. On meinaan aika kallis loota asennettuna.. :D . Tonni on aika helvetin iso paino tämmösten vehkeitten perässä.
     
  7. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Ok, ajelen siis manuaalipuolella ja kolmosella :) Kyselin varuiks jo aiemmin, mitä tuommoinen lootaremppa kustantaa ja hinta oli about 2500 :x
    Kiitos vastauksista.
     

Kerro tästä muillekin!