Mopar edestä purkautuva 8 1/4 perä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Urban, 12.2.2018.

  1. Urban

    Urban 1st gear

    Mitähän sitä on tullut hankittua... Ostin 741 loppuisen perämurikan joka oli tarkoitus laakeroida ja laittaa uusi lukko nykyisen hitsilukon tilalle. Lautaspyörän halkaisija on ~20,5 cm eli 8 1/4", ja tulee 10 pultilla kiinni tasauspyörästöön. Poskilaakerien kaulat 1.75".
    Kysymys kuuluu, löytyykö tähän caseen, tälle välitykselle sopivaa lukkoa? Auburn 542051 kattellu että vois ehkä sopia. Lautaspyörä 10 pultilla, ja 30 spline vetareille. Sitä kumminkin kaupataan 8 3/4 perään.
    Vai kannattaako sijoittaa rahat johonkin muuhun kohteeseen? Joka tapauksessa jenkkeihin lähdössä tilaus, että sieltä mieluusti tilais lukon, mutta on tässä kyllä aika paljon kysymysmerkkejä ilmassa, että jos tietäjät tietää niin kertokaa ihmeessä mikä lukko tähän käy. Kiitos.

    Kyselin tästä jo mopar fb-ryhmässä, mutta silloin en oikein osannut kysyä oikealla tavalla. Että sori vaan jos tulee toistoa.
     
  2. Urban

    Urban 1st gear

  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Lukossa 12 reikää pulteille ja välityksessä 10 joten tuo Auburn tai mikä tahansa 8 3/4 lukko ja tuollainen välitys eivät ole yhteensopiva pari. Oletko kokeillut että se 741 case istuu siihen 8 1/4 housingiin? Kaikki tarjolla olevat 8 3/4 lukot kyllä istuu 741 caseen mutta välityksenkin pitää olla kasikolvarttiseen tarkoitettu.
     
  4. Urban

    Urban 1st gear

    Summitin ja Jegsin asiakaspalveluun on oltu yhteydessä, ja molemmista sanotaan että lautaspyörän kiinnitys 10 pultilla, kuvat on kuvituskuvia. Silti vaikea uskoa, kun ei oikeen löydy juttua vastaavista.
    En oo kokeillu sovittaa 741-murikkaa banjoon, ei tullu edes mieleen että vois olla jotain ongelmaa.
    Mut pitääpä sihtailla, sopiiko edes.
     
  5. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Jos tarvetta, niin mulla sattuis olemaan ylimääräinen lukkoyksikkö johonkin tollaseen 50-luvun perään. Lautaspyörä 10 pultilla, poskilaakerit pienemmät kuin 8 3/4, sekä vetarit pienemmällä poorituksella.
     
  6. Urban

    Urban 1st gear

    Vois kiinnostaa. Jos viitsit tarkistaa noita strategisia mittoja, niin katsotaan sit edespäin vaikka yv:llä.
     
  7. Urban

    Urban 1st gear

Kerro tästä muillekin!