Mopar F5 Medium/avocado/limelight-GREEN

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja busgods, 5.7.2014.

  1. busgods

    busgods Gearhead

    69 vuoden F5 väriä kävin parissa maaliliikkeessä metsästämässä. Mikäli jollain on tämän hetken maalikooditiedossa olisin kovasti kiitollinen. Siis ongelmahan on yleinen mutta koska väri on melko yleinen niin joku tänkin jo varmaan kaivanut. PPGn väri olis sopivin kun lafkan maaleilla on tullut pelattua mutta mikäli vain Glasurit tms. saa sen konveroitutua niin tämäkin tieto olennainen. Mutta jos näin on niin mistä saa pk-seudulla Glasuritin koodeilla paukkupurkkia? Kumma homma, 69 nyt ole niin vanha vuosi. Enempi eurooppalaisten kanssa harrastelleena tämä on erikoinen probleemi...
     
  2. klunssila

    klunssila Gearhead

    Oliskos tästä PPG:n katalookista linkistä jotain apua koodien selvittelyyn http://public.fotki.com/1973moparmodeler/color_chips/paint_chips/1969_plymouth_paint.html

    Et kertonut mikä moparin tuote on kyseessä, joten linkki suoraan plymouthiin, muilla sivuilla chrysleriä, imperalia, dodgea --> selaa eteenpäin yläreunan nuolista.
     
  3. busgods

    busgods Gearhead

    Enpä huomannut tuohon viestiin vastata aikanaan. Mulla oli tämä samainen maalihippusivunen jo eka keikoilla liikkeessä mukana. Hieno sivuhan se on ja jotain osviittaa antaa asioista mutta ei siitä PPGn maalikaavojen kanssa hyötyä ollut. Ilmeisesti homma liittyy jotenkin värien modernisoitumiseen ja siihen ettei etenkään jenkkivärejä ole "käännetty" uusille vesiväreille. Homma on siis ilmeisesti mennyt isommasti remppaan jossain vaiheessa.

    No, asiaan perehdyttiin enempi Hertsikan Car Paint Centerissä ja ammattitaitoinen henkilökunta sekoitti mulle orkkissävyn sisäpaneeleiden värin mukaan joka todettiin olevan se oikea sävy ilman myöhempiä korjausmaalauksia. Moderneilla väritunnistinlaitteilla ei saatu mitään lukemaa maalista, vaikea sanoa miksi. Voi olla että asia johtuu siitä että vastaavaa sammunutta sammalen vihreetä ei värikartoista yksinkertaisesti löydy. Testailin 2ta maalikaupan mulle tekemää custom sekoitusta purkista tässä syksyllä ja toinen niistä on ns. "spot on". Täyttä ylimaalausta en varmaan teetä vielä ihan heti ajanpuutteen jne takia mutta pieniä korjausmaalauksia ja muuta fiilistelyä pääsee harrastamaan näillä sekoituksilla jo nyt.

    Propsit ja suosittelut Herttoniemen maalikaupalle jos tarpeita vastaavissa asioissa tulee muillekin. Palvelu oli asiantuntevaa ja ennenkaikkea sain sen värin tietooni mitä tarvittiinkin.
     
  4. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

Kerro tästä muillekin!