Mopar( made in U.S.A ) autojen omistajat HUOMIO!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja timppa50, 31.3.2013.

  1. timppa50

    timppa50 3rd gear

    Olisiko jo vihdoinkin aika Nurmijärven kunnan alueella "sattumalta" olla samaan aikaan liikkeellä ja parkissa.Tiedän että kyseistä kalustoa on paljon talleissa ja ladoissa.Yhteyksiä ja näkemyksiä ajasta/paikasta.(TÄRKEÄÄ!!kokoontumis-järjestys-sääntö lain pykälät selville).Aloitetaan nyt aluksi vaikka keskustelulla, onko kiinnostusta. 8)!!! :rotfl:
     
  2. timppa50

    timppa50 3rd gear

    Mieleen tulevia mestoja aluksi:
    Klaukka Teboil
    Perttula Kioski(UUSI OMISTAJA!!
    N:järvi Roosa-kahvila
    N:järvi Myllykukko

    ei niitä turhan paljon ole ,mutta mielipiteitä asiasta, jos kiinnostaa.
    Kylällä sitä tulee pyörittyä,ja aina voi kysellä pikku etuja mahdollisesta tulevasta"vakio" paikasta. 8)
     
  3. JariV

    JariV 2nd gear

    Klaukkalan TB hyvä. Vois tullakin.
     
  4. timppa50

    timppa50 3rd gear

    no,tästä se lähtee:yhteensä olisi jo kolme moparia mahdollisesti paikalla. 8)

    JA eikun lisää vaan....
     
  5. dixie

    dixie 3rd gear

    Upeeta, mahtavaa, hyvä Mopar-tyypit! Mulla ei oo Moparia, enkä asu Nurmijärvellä, mutta riemuitsen S-riistoloiden puuttumisesta tolta listalta! Mukavaa pääsiäistä! :D
     
  6. timppa50

    timppa50 3rd gear

    tack ok pok vaan ja samat sinne takaisin.kyllä tässä on pelle peloton ajatuksia tulossa lisää,se vain tuo laki nykyään rajoittaa pienenkin ns. talkoo toiminnan, mutta toivottavasti silti saadaan jotain kehitettyä tulevaisuudessa U.S.A tuotteiden tiimoilta. 8)
     
  7. peelo57

    peelo57 3rd gear

    Kyllä Kiinnostais lähteä mutta valitettavasti tuota etäisyyttä on hieman liikaa... noin 1000 kilometriä.
     
  8. timppa50

    timppa50 3rd gear

    Tere vaan sinne pohjoisen kehä-polarsirkkelille.
    Kiitos, hyvän asian puolesta viestimisestä.
    Jos ei yritä ,niin ei mitään tulekkaan.
    Kova tuumailu jokaisella omassa konehuoneessa ,mutta
    tyhjentäkää Boxeista ajatuksia muillekin tämän LOISTAVAN .paikallis-
    (tulevaisuudessa MEGA ),tapahtuman edistämiseksi(siis enemmän kuin
    10 Mopar nimikkeen alla liikkuvaa kulkuvälinettä ): :eek: HÄH! 8)
     
  9. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Saatampa minähi lähtä Mirkkua ulkoiluttamaan hyvän asian puolesta, mikäli ajankohta sopiva.
     
  10. timppa50

    timppa50 3rd gear

    Tämähän lähtee kohta lapasesta...lisää vaan viestejä
    kunhan ehditte. OLEN saanut muuta tietä paljon palautetta, että pitäisi HETI laajentaa kaikille U.S.A kulkuvälineille mahdollisuus. MITÄ MIELTÄ OLETTE ASIASTA......????? :eek: :eek: .
    mielestäni ensin aloitetaan Mopareilla, ja sitten laajennetaan kun nähdään että homma toimii asiallisesti KUTEN AINA. Eikun pölyt pois sylinterinkansista ja liikkelle! St. Mickelissä mennään jo kohta meistä ohi! (Lärveiset vaan sinne. ok touhua sielläkin), 8)
     
  11. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Kannatetaan, sillä Mopar-Miehet (-naiset) ovat aina asiallisia toiminnoiltaan... 8) :odroll:
     
  12. dixie

    dixie 3rd gear

    No mää tuun Camarolla, jos kerran saa! Sit cruisingeissa pitäis kyllä olla sitä cruisailuaki, eikä pelkkää renkaiden potkimista parkkiksella!
     
  13. timppa50

    timppa50 3rd gear

    Tarkennuskysymys ,siis kannatat mitä????? sori vaan!!
     
  14. timppa50

    timppa50 3rd gear

    Tere vaan!
    Avoimin mielin liikkelle, vaikea tässä vaiheessa jonkun ilmoittaa SAAKO tulla vai EI. ALOITUS mielipiteiden vaihdolla: onko ylipäätään tulijoita/kiinnostusta. Sitten myöhemmin ihmetellään esim.että 36 kpl moparia riviin tossa ja muuta kalustoa esim.27 kpl. muuten menee alussa jo viilaamiseksi. 8)
     
  15. timppa50

    timppa50 3rd gear

    vähäksi aikaa lopuksi tällaista: olisiko mitään järkaä aloittaa harjoittelu: keräämällä kalustoa esim. mopareita ja muita yhteen ennen jotakin muuta cruising tapahtumaa esim. kla:n tb:llä ja ajella omalla kylällä sopivat lenkit ensin ja sitten mennä yhtenäryhmänä eteenpäin.
     
  16. JariV

    JariV 2nd gear

    Tottakai muut merkit mukaan. Vaikka moparisti oonkin, niin kaikki ämerigänihmeet on kuitenkin sydäntä lähellä. Mun puolesta muutkin valmistusmaat ihan yhtä tervetulleita.

    Klaukkalassa pari isompaa parkkista, toinen Tarjoustalon parkkis jossa ei palveluita. Toine aavistus pienempi on Lidlin parkkis, jonka laidassa Uudenmaan monesti parhaimmaksi valittu burgeripaikka. Olis sopivasti lääniä, ei liian vähän, ei liian paljon.
     
  17. Fargo

    Fargo Gearhead

    Mulla nyt ei ole tällä hetkellä kuin 1 parsa mutta mukana varmasti, mikäli pickupilla sopii saapua paikalle? Klaukkalan tebari olis oikein hyvä paikka aloittaa vaikka pieni onkin.

    Ja tosiaan mielummin pikkuhuoltsikalle kuin millekään aapeesee-perslävelle. Siitä sitten ajan kanssa löytyy isompiakin alueita jos porukkaa alkaa enemmän tulemaan.
     
  18. timppa50

    timppa50 3rd gear

    Alkaa ajatuksia löytyä, HYVÄ,!!! Pieni heitto. eka kerta olisiko kla TB:llä 3.5.2013. Kello 18.30 ja siitä odotusta mitä kalustoa tulee...jossain vaiheessa reitti-ajo kylällä , lopuksi siirtyminen kimpassa esim. vantaa crising!!(jos päivä täsmää). ILMOITTAKAA MITÄ TUUMITTE? :-? .HYVÄT ruuvaus terv. 8) tai VAPPU TAPAAMINEN 1.5.?????
     
  19. JariV

    JariV 2nd gear

    3. toukokuuta klo 18.30 Tebarilla ainakin passaa mulle.
     
  20. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

    Jausa,jausa. Täsä oonkin jo odottanut, että miks pohjoinen suunta on puuttunut mun kompassista, kun Espoo cruisinki vie länteen, Stadin C etelään ja Vantaan C itään. Nyt tulis toikin korjattua :p
    Be there or be :wc:
     

Kerro tästä muillekin!