Mopar Meet 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Simo, 13.6.2011.

  1. Simo

    Simo 1st gear

    Mopar meet lähestyy ja saman aikaisesti Turussa SA-HK:n 111 klasis-ajot.

    Ko. retkeilyajoissa ovat Imperialit hyvin edustettuna, ennakkotiedon mukaan n. 130:stä autokunnasta neljä on Imperialia '56 Limo?, kaksi '58:a ja oma kuusseiskani.

    Tuolta http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... 77#2079477
    löytyy ragtop64:n välittämä selvitys ajotapahtumasta.
    Kohtaavatko reittimme?
     
  2. welran

    welran 1st gear

    Onkos muuten perjantaina jonkinsortin letka-ajoa suunnitteilla pääkaupunkiseudulta päin?
     
  3. Mopar-Mamma

    Mopar-Mamma Gearhead

    Paljon kiitoksia järjestäjille! Ja erityskiitokset Laineen Okalle, oli hienoa päästä tutustumaan Triangle Motor Co:n toimintaan ja tiloihin. Vaikka Naantalin kuuluisa aurinko ei juurikaan näyttäytynyt, niin muuten oli oikein mukavaa :lol: .
    Lomamökkien taso oli hintaan nähden heikko, mutta se oli taas kerhosta riippumaton juttu. Olisi pitänyt osata varautua moiseen, kun Naantalin nettisivuilla mökit esiteltiin vain ulkokuvin 8) . Ensi vuoden Mopar Meetiä odotellessa.
    Tapaamisiin muissa kesän harrastetapahtumissa.
     

Kerro tästä muillekin!