Mopar mekaaninen bensapumppu vuotaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Kapteenikosmos, 15.8.2012.

  1. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Eli bensa katoaa parissa päivässä pumpulta kaasarille tulevasta letkusta (tuskin haihtuu niin nopeaa?). Mihin suuntaan nuo tyypillisesti vuotaa, kampikammioon vai takaisin tankkia kohti? Pumppu on meksikon carteri ja 2v vanha. Kone on moparin 383.

    Aika meinaa olla vähän kortilla ja pumppukin vmäisessä välissä eli en oo kerinny sitä vielä tarkemmin tutkimaan eli lähinnä kiinnostaa kuinka nuo tyypillisesti alkaa falskaamaan.
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Kyllä se bensa vaan tahtoo siinä kuuman koneen päällä höyrystyä ja kadota niin kaasarista kuin letkuista. Jos kone saa kakkua normaalisti niin mä en olisi huolissani.

    Ja eipä uusi peruspumppu maltaita maksa ja haluat varman päälle pelata.
     
  3. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Nojoo, meneehän se letku tietysti suht lähellä konetta eli lämpöäkin varmasti piisaa. Kyllä siinä sitä bensan vajaatuottoakin on havaittavissa eli kun antaa löylyä isommalla kädellä hetken aikaa niin seokset paukkuu laihalle ja meno hyytyy. Toisaalta tuossa saattaa olla sellastakin ongelmaa, että bensa pakenee kohokammioissa toiselle laitaa ja nostaa neulat kiinni ja sen takia alkaa puutumaan. Kaasari on Edelbrockin avs thunderi ja säädin kohojen korkeudet manuskan mukaan.

    Pitänee tutkia jossain välissä painemittarin kanssa, että romahtaako linjasta paine sillon kun ruoka loppuu niin pääsis kärrylle mistä suunnalta vikaa kannattaa haeskella. Sähköpumppukin on jo ostettu vuosia sitten, mutta asennuksessa on se perinteinen ongelma, eli ei oo mukamas ollu aikaa :poff:
     

Kerro tästä muillekin!