mopar pornoa ?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ebody and irony, 26.12.2007.

  1. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Pitäiskö ostaa talviautoprokkikseksi, iteltä kutonen nokalle ja kasit ja vanteet myyntiin. Paljonkohan niistä saisi?
     
  2. Rytsola

    Rytsola 2nd gear

    Sen vertaa taas kiinnostaa E-Bodyt, että missä mallissa Challengeria on tuossa etupyörän takana vahvike välillä etulokasuojan alakiinnike- runkopalkki, missä mallissa taas ei?

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  3. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Eikös tuo vahvike ole Hemien yms "tehomallien" juttuja.On myös takana vahvikkeet. Koodihaukat selventäköön tarkasti. Kas kun eivät aikanaan yhdistäneet runkoaisoja jo. Nykyään tuo modi on must,jos haluaa vahvistella paikkoja.
    Tuohon tyyliin,

    http://store.uscartool.com/plymouth-cud ... -pack.html

    Tuo k-palkin vahvistaminen jäänyt itselläkin hieman askarruttaan,miksi ja mistä tuo tehtiin? Olen kyllä nähnyt mutta..
     
  4. Bowhill

    Bowhill 3rd gear

    .....
     
  5. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kiinnostaa,mutta kiinnostaisi myös koko setti. :D Paljonko pidät hintaa?
     
  6. Bowhill

    Bowhill 3rd gear


    Edit.

    Menivät kaupaksi
     
  7. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Ei paha,harkitaan. Niin hekö lähettivät suoraan tännepäin?
     
  8. Bowhill

    Bowhill 3rd gear

    .....
     
  9. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Mä oon laittanut pussihousut jo kirpparille aikapäiviä sitten. :D
     
  10. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Ikimuistoinen kohtaaminen...

    Osuttiin samaan aikaan, samaan tapahtumaan ilman mitään tietoa toisen tulosta :eek:
    Juuri ton Porvoon auton halusinkin livenä nähdä.
    Olihan se huippukampe.Ei voinut kun onnitellla omistajaa hienosta autosta.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  11. TN

    TN 3rd gear

    On se hienoa, kun saadaan vierekkäin ja samaan kuvaan 2 upeeta ja maamme ainoat AAR Cudat.
     
  12. sämpy

    sämpy Double Gearhead

  13. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Onhan niitä kolmaskin. Siis aito. Ja oli todellakin hienoa nähdä ja tutustua molempiin autoihin ja omistajiin Forssassa.
     
  14. Mutku

    Mutku Gearhead

    Kertakaikkiaan hieno ylläri itsellekin nähdä nuo "transamit".

    Sykähdyttää normisisänäyttelyitä paljon enemmän, kun näkee tuollaisia maailmantason Mopareita ihan livenä nurmikolla muun rahvaan seassa. Mitenkään ja yhtään väheksymättä muita Mopareita tai yhtään mitään muutakaan harrasteautoa, mutta nuo kaksi AAR:ää meikä ainakin rankkaa Suomen Mopareista sinne ylimmälle lauteelle.
     
  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hevos(voima)tietotoiston mukaan mukaan (toi sininen?) tai joku AAR Cuda olisi lähtenyt aika heti kättelyssa ennen rekisteröintiä Tikkurilasta ulkomaille. Paskapuhetta vai ei, Pepe kertokoon, tai vaietkoo iäksi, amen. Voin vaihtareina heittää jotain Hemi juttuva, ehkä..

    E:Oot nähnyt mut viihteellä 58 isolohko avo Buickin takapenkillä pienessä simassa, sekä ehkä jossain kisoissa. Mä en muista. Nyt kotihoidossa ja kyyti ois cruisinkiin ollut. Kivut helvettiä, mutta olisin tullut 59 muupparilla, mutta sä et vastannut..
     
  16. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Moista tarinaa en Simo ole tänne saakka kuullut. Mutta se ei nyt takaa yhtään mitään ;)

    Mutta kuvia olen sen sijaan tuosta kolmannesta nähnyt. Sen omistaja on kyllä täällä OoDeellakin.
     
  17. klunssila

    klunssila Gearhead


    Kyllä on hienoja autoja ihan kaksin kappalein sattunut paikalle. Olikos tuon toisen auton omistaja täällä palstalla aktiivinen? Tai onko tosta autosta enempää kuvia, olisi kiva katsella yksityiskohtia tarkemminkin. Väri taitaa olla sama kuin omassa autossa eli FF4 (AAR: Lime green metallic/Challenger: Light green metallic). Pienenä erona on tosin se, että minulla on musta vinyylikatto. Hienoja laitteita, olisi pitänyt lähteä kattomaan paikan päälle.

    Sen verran voisi välissä lyhyesti kertoa omasta tilanteesta, että auto on osina "pussitettuna ja merkattuna". Paskasin homma on viittä vaille valmis: kaikki kori/saumamassa sekä alustamassat on poistettu, huomenna vielä viimeistely ja korigrillissä sitten pari hankalaa paikkaa myöhemmin.

    Vinkki alustamassan poistoon: biltemasta saa rasvanpoistajaa http://www.biltema.fi/fi/Autonhoito/Pesu-ja-puhdistus/Puhdistus/Rasvan-kylmapoistoaine-3610/, jolla saa kovettuneet massat irtoamaan kohtuu helposti. Pilipaliteeman ainetta suihkutetaan massojen päälle ja annetaan muhia esim. yön yli. Ainetta voi suihkutella useamman kerran illan aikana jotta massa pehmittyisi kunnolla ja oikein imisi liuotinta itseensä. Parasta on, jos massattu pinta on vaakatasossa (esim. irtolokari on helppo nostaa kyljelleen), jolloin aine ei pääse valumaan pois. Muhinnan jälkeen (felipe) massa irtoaa lastalla, tylpällä metallilatalla tms. raastaen. Työväline ei saa olla liian joustava, sillä voimaa joutuu jossakin kohdin käyttämään. Oikein paksussa kerroksessa joutui ottamaan ensin yhden satsin pois ja toistamaan rasvanpoistoaineen "muhimisen". Kun massa on kaavittu lastalla, suihkutetaan uusi kerros samaa rasvanpoistoainetta, annetaan vaikuttaa muutama minuutti ja pyyhitään rätillä viimeiset jäämät pois. Tulee yllättävän puhdasta ja alla oleva maalipinta säilyi melko virheettömänä (vaikka ei tässä tapauksessa väliä). Kostutettu massa ei pöllyä, mutta suosittelen käyttämään kunnollista hengityssuojainta (kaasu), koska tökötti on aika myrkkyä haistella, vaikka siitä ei mitään mainintaa pullon kyljessä ole. Hintaa oli 3.99€/pullo ja itsellä meni koko autoon yhteensä 3 pulloa tököttiä. Tällä kertaa ei tullut konkurssia ja tarkan markan mies ottaa 4 litran kannun omaan ruiskuun hintaan 10,99€ (tämä ei ole mainos).

    Notkeaan sauma- ja korimassaan käytin monitoimityökalun kaavinterää, se toimi parhaiten. Siis tällaista: http://www.clasohlson.com/fi/Kaavin-Bosch/Pr407670000. Kori/saumamassaa poistaessa en laittanut rasvanpoistajaa etukäteen, mutta kaavin terän jäämät lähtee hyvin pois tuolla rasvanpoistajalla ihan suihkuta ja pyyhi parin minuutin päästä - metodilla.

    Seuraavaksi koppa siirtyy hiekkapuhallukseen ja muutamia hitsitöitä edessä mm. etuikkunan reunassa ja vanha ratsupaikkakorjaus :soosoo: . Kamerassa on miljuuna kuvaa, mutta ei ole jaksanut tuonne webbisaitin puolelle päivitellä kun on tullut keskityttyä autoon ja lomailuun.
     
  18. superbird

    superbird Gearhead

    Joskus hyvin kauan aikaa sitten, ettei oikein enaa muistakkaan. Oli Tikkurilan kohdalla kehan varressa liikkeessa AAR-Cuda. Muistaakseni musta ja meni sielta Ruotsiin, ei rekisteroity Suomeen.
     
  19. mercakungen

    mercakungen Gearhead

    [quote="klunssila
    Kyllä on hienoja autoja ihan kaksin kappalein sattunut paikalle. Olikos tuon toisen auton omistaja täällä palstalla aktiivinen? Tai onko tosta autosta enempää kuvia, olisi kiva katsella yksityiskohtia tarkemminkin. Väri taitaa olla sama kuin omassa autossa eli FF4 (AAR: Lime green metallic/Challenger: Light green metallic). Pienenä erona on tosin se, että minulla on musta vinyylikatto. Hienoja laitteita, olisi pitänyt lähteä kattomaan paikan päälle.[/quote]

    Moi,

    Satunnaisesti aktiivinen kuvaa parhaiten. Väri on tosiaan tuo FF4. Kuvia ei ainakaan minun toimesta ole netissä kun en ole niitä itse ottanut kuin yhden museoajoneuvotodistusta varten...

    T: Matti
     
  20. klunssila

    klunssila Gearhead

    Tervehdys Matti!

    pitänee tulla joskus katsomaan autoa ihan livenä, hienoa että jotkin yhteystiedot löytyi näin äkkiä. Kunhan pääsee omassa vähän pitemmälle, niin joitakin detaljointeja olisi hyvä nähdä livenä jotta "menis edes jotenkin sinne päin.." Olen yhteydessä.

    -Teemu
     

Kerro tästä muillekin!