mopar pornoa ?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ebody and irony, 26.12.2007.

  1. bushwack

    bushwack 1st gear

    Vieläkö jenkkilästä löytyy ns. edullisempia e-bodyja hintaluokkaan max. 10t€?
    Ei siis mitään raatoja vaan ihan ajo/katsastuskuntoisia pelejä. Matching numberseilla ei ole itselleni mitään lisäarvoa, vaan ihan perus Challe tai Cuda kiinnostaisi.
    Cars-on-line.comista ei tollaisia halvempia löytyne...
    Muita käteviä sivustoja?
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Tuskin saat kovin hääviä tuolla summalla... Kannattaa ehkä hieman panostaa rahallisesti lisää. Itselläni ei ollut edes halvin mutta ei todellakaan mikään ykkösaihio! Kyllä siellä ameerikassa jo ymmärretään näiden arvo ja kaikki "huonommatkin" yksilöt kaivetaan esiin vaikka suosta!

    nimimerk. "Täydellisen projektin kimpussa pyörivä". :rotfl:
     
  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    onhan se max 10t euroa hyvinkin mahdollista mutta asiaa helpottaa jos tyytyy ei haluttuihin 72-74 malleihin. tuolla http://kuvablogi.com/blog/12868/6/ 13 kuvaa 6000 euron -74 Challengerista joka käy. kukkuu jne. ajamalla tuotu Hämeenlinnasta Imatralle ongelmitta, suurinpiirtein kaikki toimii ja on tallella.
     
  4. bushwack

    bushwack 1st gear

    Juuri tätä tarkoitin, eli tollainen 72-74 malli olisi aivan kelvollinen meikäläisen harrastustarpeisiin! Näin jo aiemmin tuon valkoisen Challen e-body blogissa ja mietiskelinkin vehkeen hintaa.
    Mites tuon ikäluokan Barracudat/Cudat, löytyykö kyseiseen hintaluokkaan?
     
  5. Mutku

    Mutku Gearhead

    Kerran tapahtui aivan lyömätön juttu, asuin silloin Oulussa ja Challengeri oli usein siinä kämppäni pihanurmikolla parkissa:

    Jotain siinä aamutuimaan hääräilin auton ympärillä, kun jostain tepasteli yllättäen joku minulle täysin tuntematon pikkunaskali siihen mun pihalle. Ja vauhtia hidastamatta, kuin noiduttuna, lampsi mustan Challengerin luo, huomasi oven olevan auki ja eikun kampeamaan sisään vaan!

    Minä siinä hieman kummissani, mutta avasin etuovea lisää. Sikäli määrätietoinen oli se pikkunaskali, ettei ollut kahta puhetta! Poika alkoi kammeta etupenkin takaa takapenkille, ok, käänsin selkänojan pois tieltä ja sinne se heilahti nassikka keskelle takapenkkiä istumaan. Tuijotti vaan suu auki kuskin paikkaa, rattia ja mittaristoa ja mitä lie.

    Minuun tai mihinkään muuhunkaan ei tuo hypnotisoidun oloinen vekara ollut luonut silmäystäkään, sanaakaan ei oltu lausuttu kenenkään taholta!

    Samassa äitinsä pyyhälsi paikalle, pyyteli anteeksi ja kertoi, että aina kun kävelevät tästä ohi tarhaaan, niin poitsu oikein juoksee tien päähän, että onko se musta hieno auto taas siellä pihassa. No nyt oli oikein ovi auki, joten sisälle vaan, heh. Takapenkillä istuvan miehenalun naamasta näki, että kolahti! :lol:

    No, sanoin tietty äidilleen, että ei tarvi ollenkaan anteeksi pyydellä, pojat on poikia ja ymmärtää autojen päälle. Lähtivät siitä sitten jatkamaan matkaansa.

    Voi olla, että tuo pojanvekara muistaa tuon tapauksen, hänellä taisi olla ikää lie jotain 4-5 vuotta (?) silloin, varmaan kalenteri näytti jotain vuotta 1999-2000 jo?
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    7.500 usd. Hinta kohdillaan.

    http://board.moparts.org/ubbthreads/upl ... 96-029.JPG

    74 chally, been sitting since 80's. Car has everything it left the factory with except gas tank, tires, we just put in last weekend. Old one wasnt pretty inside. One owner and He has all paper work from new. I mean all of it. Even the paper temp tag. Bought new in Arizona. Interior is in really good shape, except for drivers seat. Headliner, pass, and back seat excellent shape. Replaced tank,tire's, fluids, started it drove it for about half and hour and actually drives good. 318-auto. Some of the options rally dash, rear speaker,A/C, ex. Only rust on car is lower Q's and it not that bad but it is there. most the trim is off car but he has all of it. Needs restored. Solid under carriage, rockers, fenders. 318, auto console. Super solid car.
     
  7. Mutku

    Mutku Gearhead

    Jössis että on komee! Hieno löytö, kertakaikkiaan.
     
  8. bushwack

    bushwack 1st gear

    Siinä olisi just sellainen mitä etsin! Eli vastauksena kysymykseeni, löytyyhän noita edullisempiakin vielä.
    Pitää keväällä ottaa yhteyttä Ameriikan suuntaan, nimimerkki "ebodycab" on ilmeisesti luotettavan kauppamiehen maineessa?

    EDIT:
    Näköjään em. Challe mennyt kaupaksi.
     
  9. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  10. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  11. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    [​IMG]
    Uploaded with ImageShack.us
    Karseen huono kuva jostain 90-luvulta.. tuotakin tuli nuorena kollina höylättyä, siis lasia talvisella Vantaalaisparkkiksella. Hyvin pärjäs puolivyö kesärenkailla, kun ei ollu sitä jarrutehostintakaan.
     
  12. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tuoreen tuontipelin dynotusta Kemissä lokakuisena syyspäivänä. Olipas hieno laite!
    [​IMG]
     
  13. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Tässä yksi esimerkki "suosta kaivetusta" yksilöstä. Huutajia tuntuu riittävän.

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1972-Ply ... 19ca067196
     
  14. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kallishan tuo ei ole vielä,mutta "hieman" työtä vaativa. Toki voi noilla paloilla laitella lattian kuntoon mutta itse vaalin siistimpää työtapaa jolloin tohon tulisi ainoastaan uudet lattiat,kokonaan. :lol: Ja ehkä vähän muutenkin uudempaa osaa... Aikas paljonkin.
     
  15. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Paljonkos tuo 71 malli sylki tehoa lapulle?
     
  16. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Niin ja millä tekniikalla ja mikä dynopaja?
     
  17. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Omistajan ja hänen kaverinsa oma dyno joka ei ole kaupallisessa toiminnassa ;)

    440 + 727 ja ihan ajelupelistä kyse eli eipä tehoista sen enempää.
     
  18. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kuva vuodelta 1986 by ebodycab. Paaliin meni..

    [​IMG]
     
  19. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    eipä osanneet vielä silloin arvostaa noita vehkeitä, voip vähän vit....taa kyseistä paalaajaa nykyjään.
     
  20. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!