mopar pornoa ?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ebody and irony, 26.12.2007.

 1. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  :D KOmpataan edellistä! :) Hieno laite kyllä,ei mitään burnout pätkää jakaa? :)
   
 2. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

 3. RT6870

  RT6870 Gearhead

  moparts.comilla on ruosteinen rullaava 70 RT avo hintaa $9500, ei paha hinta jos haluaa/pystyy rakennella

  "Jos ny joku tietää järkevän hintasta projektia 70-71 challengeri, cuda, barracuda, tai 68-70 road runner, gtx yms avona, saa olla täys hylsy kunhan ei olis mätä, pelkkä koppa kattokehikkoineen riittäis, mutta tottakai koko autokin kävis ja mielellään rullaavana ni olisin semmosta ostamassa, -69 440/727/dana 60 löytyis jo nurkista, ....olis valmiit visiot.

  p. 040-5529383 tomppa tai mitsuauto@kolumbus.fi"

  --------------------------------------------------------------------------------
   
 4. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  MOPAR 1970 BARRACIDA 318 CONVERTIBLE PROJECT - $8750 (los gatos)

  --------------------------------------------------------------------------------
  Date: 2012-09-23, 4:06PM PDT
  Reply to this post Reply to: c6xzz-3291789554@sale.craigslist.org [Errors when replying to ads?]

  --------------------------------------------------------------------------------


  This is an extrme project car. the motor is frozen which I had no intentions of using. The rally hood and fenders which were purchaced are nice condition. the Rally hood is not original. This car needs inner panels,rockers, and floor panels. the upper structure and all that makes the convertible are nice and stout. It is missing some parts. It would be easier to find a doner coupe to fix this one but I know how dificult to do.

  **I do have a rebuilt 383 engine and a727 transmission that came out of a 68 Dodge p/u. That truck ran like a raped ape. If anyone interested let me know as this is not include with the car**

  Call 510-386-3268
   
 5. Anselmi

  Anselmi Gearhead

  Tämä lähti uudelle E-bodyistä kiinnostuneelle omistajalle eilen... #050

  [​IMG]
   
 6. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Ja bongattu jo aamulla tampereella! ;) Mukava näky töihin ajellessa..
   
 7. Make2

  Make2 3rd gear

 8. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Tää avo postattiin jo... Yäk,se on mätä-älä anna kohtuullisen ulkokuoren hämätä. :D Ei ne hyvät halpoja ole vieläkään. Mutta olisi tuo projektina mahtava.Voisi tehdä ei-niin-museoidun.. :D

  Bomber,hyvin sutii! Jos tuo mittari tossa valastuna on kiekka niin hyvin kiertää!
   
 9. Z11

  Z11 Gearhead


  On olleet laskussa, mutta toi EUR/USD vaihto on kompensoinut suunnilleen saman. Nyttemmin EUR/USD on taas 1.3 eli nyt alkaa taas olla aika ostaa, ett tänne saa ainakin antaa vinkkejä 71 avo Cudista, jos niitä on piilomyynnissä hiljaisesti, tai craigstlistillä
   
 10. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

 11. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Ku ei viittis mätää projektia hommata vaan ja ainoastaan olis ehjäkoppasuus toiveena, ei aika riitä enää "puoliautoauusiksimätähommiin", vaikka silti tulee muutaman vuoden ottamaan seuraava projekti, yks visio avo e:stä olis t/a tyyppinen look mattamusta koppa/kiiltävillä mustilla teipeillä/500cid yms cruisailuun sopivaa, tms vähän erillaista.
   
 12. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Havaittavissa pientä avobuumin poikasta OD -jäsenistössä.
   
 13. arskazone

  arskazone Gearhead

 14. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Noinhan tässä tehdään, tosin kohteena 1970 GTX.

  Tarvisin kuvan mukaisia kapseleita r o s t e r i v e r s i o n a 4 kpl. Vain virheettömät. Saa tarjota!
   
 15. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

 16. sämpy

  sämpy Double Gearhead

 17. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Peukutusta! Otahan avokkaasta liikkuvaa kuvaa kun peruuttelet sen pihalle.
   
 18. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  Uhkaavasti vuosien pölyt on päässyt pyyhkiytymään huoltoa tehdessä, perinteiden mukaanhan ei saisi putsata kuin hanskalla kämmenen kokoisen läntin tuulilasista ja pihalle.
  Tuulilasin putsausksesta puheenollen, pyyhkijänmoottori pottuilee, keskustelua tuolla:
  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?f=10&t=218654
  Tein ajovaloille releohjauksen, ja samalla pistin parkit umpioon tekemällä alkuperäisparkkivilkkujen liittimien väliin ryöstösarjan jolla parkki johdetaan umpiolle ja puskurin alle jää pelkkä vilkku.
  Tuo on irroitettavissa 5 minuutissa kunhan saa leiman. :wink:
  Pitää vielä kysellä tarviiko -71 olla sivuvilkkua ja saako tuo etummainen sae-sivuvalo olla toiminnassa. Taaempaan teippi katsastuksen ajaksi.
  Voisihan tuo mennä läpi noinkin, mutta mielestäni parempi ettei tee insinöörin elämää vaikeeksi. On tuossa varmaan muutakin mistä voisi sanoa.
   
 19. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Oranssit sivuvalot sallitaan mutta joillain insseillä on ihme hinku rutista niistä punasista taaemmista, ei kuulemma saa näkyä punasta kun taakse, ....no jokatauksessa mulla ei ole ollu kertaakaan ongelmia vaikka joka autossa kaikki on toiminnassa niin kuin alunperinkin, kuin myös orgis parkitkin, tänä päivänä parkit jommissa kummissa sallittu, joko umpioissa tai alkuperäsissä, ei kuulemma enää sais olla molemmissa, mutta ei siitäkään sanottu mitään vaikka niinkin on parissa autossa, toisesta palautin alkuperäisiksi kun uusin umpiot ja sähköt.
   
 20. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

  juu, sama juttu... pari kertaa mennyt aikaisempi Challenger katsastuksesta läpi niin, että kaikki äärivalot olleet toiminnassa. Siitä rohkaistuneena laitoin myös nykyisestä kaikki pelaamaan... katsotaan mainitsevatko mitään seuraavassa katsastuksessa.
   

Kerro tästä muillekin!