Mopar startit ja bendixit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja valsu67, 17.11.2008.

  1. valsu67

    valsu67 1st gear

    Eli hankalas menee käypäsen bendixin saaminen,osa syynä toki ettei startin vuosimallista ole varmuutta.Mutta kahta on jo kokeiltu,eikä käy eli sdn22(pitäs käydä 78-87) ja sdn21 (61-87) ja ei perkkele käy akselille.Eli apuja tarttis että mitäs seuraavaksi kokeilemaan,vai tilaanko koko startin uuden.

    Edit.
    Sain kaivettua tollaset numerot startin kyljestä 3755259 ja 05111 vuosileimasta ei ota selkoa,toinen numero saattas olla 8.
     
  2. Ck

    Ck Gearhead

    Onnistuin joskus kans ostamaan 2 väärää bendixiä jonka jälkeen ostin koko startin, ei ne niin paljon maksa.
     
  3. valsu67

    valsu67 1st gear

    Joo kyllä kaiken netistä löytämäni perusteella tuo sdn21 pitäs olla käypänen,kai sitten tuo startin akseli on niin pasha ettei siks mene...paljonkos startti maksaa tänäpänä?100e?
     
  4. valsu67

    valsu67 1st gear

    kylläpä tärähti tulille tuas magosasti,kun asensin uuen startin paikalleen 8)
     

Kerro tästä muillekin!