Mopariin X-Racers jakapaketit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja raaseri, 2.8.2010.

  1. raaseri

    raaseri 1st gear

    Minkälaisia kokemuksia kyseisestä sarjasta? Onko kukaan saanu mottia käyntiin sen jälkeen kun laittanut nuo tilkkeet paikoilleen??? Itellä oli laitettava vanha jakaja takasin että sai koneen käyntiin. Uudella ei vaan yksinkertaisesti lähteny pyöriin vaikka mitä teki! :mad: :mad:
     
  2. always bb

    always bb Gearhead

    ainakin letukanBB toimi toi xracer
     
  3. paja1

    paja1 Double Gearhead

  4. mopsiboy

    mopsiboy 3rd gear

    Omassa X-racer jakajassa oli sellainen vika, että se kärjettömän sytytyksen tähtipyörä, joka antaa sykäyksen magneetille, oli akselilla väärässä asennossa ja sytytys tapahtui siinä kohtaa, kun pyörijä oli nastojen välissä. eli sytytyshetki jakajassa sisäisesti pielessä. Ei lähtenyt mopar 440 millään käymään. Katsoin sen tähtipyörän ja pyörijän välisen kulman vanhasta jakajasta ja viilasin uuden kolon tähtipyörään sille putkisokalle, joka sen pyörän pitää akselilla paikallaan ja nyt toimii. Tuli kyllä taas todettua, että edullisuudella on rajoituksensa. En silti suosittele jakajan korjaamista, jos se ei ole ihan varmasti hallinnassa. Korjaamattoman saa palautettua.
     
  5. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Itselläni koko hökötys oli hajalla valmiiksi paketista otettuna, mutta kun sen vaihtoi laadukkaampaan on toiminut moitteitta.
     
  6. kiljunen

    kiljunen 2nd gear

  7. malvasto

    malvasto 3rd gear

  8. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ihan samaa sivuun osumista olen vikana haeskellut SBM:n originaalista jakajasta. Tein jopa sellaisen jakajan kannen, jossa oli sivulla laaja aukko, josta sain saarnaajan näkyviin ja pysäytettyä käyvässä koneessa tarkasteltavaksi strobolla. Sehän paikka vaihtelee komeasti ennakoiden mukaan eli käyvässä koneessa siirtyy jonkin matkaa roottorin asento kanteen nähden.

    Ja kas, siihen tautiin on törmännyt joku kolmaskin: http://www.2040-parts.com/-mopar-el...d-distributor-reluctor-440-340-hemi-i1785224/

    ...ja ettei olisi ollut tällä foorumilla ihan hiljan jonkun vaivoina misfire, joka korjaantui kun pikkuisen oli säätänyt sytkää?

    Virranjakaja on jo niin eilistä, ettei tämän päivän turaajat osaa valmistaa sellaisen osia.
     
  9. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Ennakonsäätö, tai keskipakoennakko ei tuossa tapauksessa vaikuta.
    Alipaineennakko kääntää "kärkilevyä" joka vaikuttaa kohdistukseen.
    Tein uudesta jakajasta, koska tarvitsi kuitenkin muokata ennakot. Siitä puuttui kohdistuspinnat kärkilevystä ja alipainekellosta, joten noi sai katsottua haluamalleen paikalle.
    Mao laittanut monipuoliset säädöt jaottimeen.
     
  10. kiljunen

    kiljunen 2nd gear

    Menikö samalla kärjellisen puolalla?
     
  11. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Menee samalla 1.5 ohm
     
  12. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Joo varmaan menee, mulla oli msd blaster 2 puola
     

Kerro tästä muillekin!