Moparin 10" pikkujakorummut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja K_Sa, 7.4.2015.

  1. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    Onko niin, että 10" pikkujakoisia takarumpuja ei ihan tuosta vaan löydykkään? USpartsilta kysyin ja sieltä ei löydy. Vanhat sorvattiin jo ja todettiin, että paremmat sais olla. Kengät 10" x 1-3/4".
     
  2. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

  3. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Noita Moparin 10" pikkujakorumpuja on valmistettu erä tai pari 10-15 vuoden välein. Viimeksi rumpuja on ollut yleisesti saatavilla 2009-2011. Suomalaisilta maahantuojilta meni kokonaan ohi vaikka oli tunnetulla tuotemerkillä ja siten todennäköisesti myös suomalaisyritysten käyttämillä tukkureilla. Oli Yhdysvalloissa valmistettuja. Jotkut jenkkifirmat ovat hankkineet niitä varastoon ja myyvät luonnollisesti ns. päivän hintaan, niinkuin blowerin linkissä.
     
  4. K_Sa

    K_Sa Gearhead

  5. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Toi mennyt ohi, että Centric teettänyt myöhemmin Kiinassa 10" pikkujakorumpuja (standard). Centricin Prenium rummut taisi olla USA:ssa valmistetut, samoja joita Wagner tarjosi ja tosiaan hävisi markkinoilta 2011-2012.

    Jo 2001 ja vielä pari vuotta sitten Suomessakin luettelot tunsi 10" pikkujakorummut mutta aina tuli isojakoiset tai 9". Johtui valmistajien virheellisistä tiedoista (sekä Wagnerilla että Raybestoksella).
     

Kerro tästä muillekin!