Moparin kärjetön startatessa ei kipinää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja pptalo, 4.3.2015.

  1. pptalo

    pptalo Gearhead

    Mikähän mahtaa mättää. Sytkä on tää perinteinen kärjetön malli. Startatessa heikko kipinä yleensä lähtee käyntiin kun avaimesta päästää. Edellinen omistaja on lisännyt releen akun + ja puolan + väliin joka vetää kun starttaa, mutta se ei ole ratkaissut ongelmaa. kun lähtee käyntiin pelaa hyvin ja lämpöisenä lähtee käyntiinkin kun vähän pyörähtää. Tämä ongelma on siis kylmä startissa.
     
  2. 69

    69 Gearhead

    Virtalukonpohja, puola, puolan etuvastaus. Näitä tutkisin.
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Olisko puola väärä, eli esivastukseton?
     
  4. pptalo

    pptalo Gearhead

    Puolahan se periaatteessa voisi olla tosin käy kuitenkin hyvin kun lähtee käyntiin. Esivastus tai virtalukonpohja se tuskin on kun se lisärele ohittaa nämä kummatkin.
     
  5. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Vois iha ekaks kattoo onko piuhat niillä paikoilla mihin ne kuuluu.
    Jotenki tuntuis, et esivastus ei ohitu ollenkaan.
     
  6. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Ja jos on niin sit virtalukko on sökö
     

Kerro tästä muillekin!