Moparin SIIPIfarmarit 57-61

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GTX71, 26.4.2004.

  1. GTX71

    GTX71 1st gear

    Nyt kun tuli hommattua tuollainen -59 Town & Country, niin alkoi tietysti kiinnostamaan, että paljonko näitä siipifarmareita Suomen teillä liikkuu... aika vähän on näkynyt ainakin. Yhdellä tutulla on -61 Chrysler, se aikoinaan V8:ssa esitelty yksilö, mutta löytyykö muita?
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Täälläpäin 61 NY ht-farmi ja 57 (tai 58) dodge stw projekti samalla hepulla.
     
  3. Windsor

    Windsor Gearhead

    No lpr:n seudulla on 59 dodge farmi, ton sinun windsorin? lisäks... Hienoa että saatiin harvinaista mopar kalustoa "pelastettua", ettei myydä ruottin puolelle!
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    59 Dodgeja on ainakin 3 kpl, näistä on ollut juttua jo aiemminkin. 58 NY uudemmalla tekniikalla ja scallooppimaalauksella on näkynyt vuosia sitten, samoihin aikoihin Forssassa näkyi myöskin oranssi 57 Plyma farmi skoopilla.

    60 Kraisuja on ainakin 2 kpl ollut, näistä toinen oli aikanaan tullihuutokaupassa, toinen oli 2001 ACS:ssakin. 90-luvun alkupuolella Forssassa otetussa kuvassa taustalla näkyy vihertävä 60 4DHT Dodge (Polara?), tätä en muista senkoommin nähneeni.

    Pari 57-58 Diplomatia (keltainen ja punainen)on myös näkynyt viime vuosina liikkeellä. Turussa oli aikanaan myynnissä 59 faramri Desoto, tämän nykytilasta ei ole tietoa.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    '60 DeSoto Diplomat Wagon tumma/vaaleasini ja kaksi '61 Diplomat Wagonia, punainen ja se Makken projekti. Siivet tosin 'väärinpäin'.. :wink: Pohjoisessa oli ainakin joskus 2-ov. '59 Dodge Kingsway farmi.
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tämmöiset tulevat mieleen:
    - -59 Plymouth Kuopion tienoilla, nyt toivoton projekti seistyään ulkona pitkään. Seisoi muuten aivan Kuopion keskustassa autokorjaamon pihassa...
    - -60 Plymouth, ensin Kuopiossa 80-luvun alkuun käyttöautona ensimmäisellä omistajalla, nyt Lappeenrannassa ikuisuusprojektina
    - metallinvihreä -60 Windsor 4d HT STW Loimaalla
    - Loimaan tienoilla -57-58 Dodge-Suomi-raato (en tiedä onko Kingsway vai isokorinen), hyviä osia kuulemma puskurit mutta ei juuri muuta
    - Lapissa -57-59 Dodge metsäauto, katso Paalupaikka.com galleria
    Olisiko vielä muita?
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Upein koskaan valmistettu farmarimalli; kunnon siivet, eikä turhaa tolppaa ovien välissä.

    [​IMG]
     
  8. Windsor

    Windsor Gearhead

    Lappeenrannassa -60 Plymouth ikuisuusprojekti? Enpäs oo nähny enkä kuullu, mutta pitääpäs kysellä... Vai onko Heikkisj:llä jotain lisä tietoa? Tietysti jos auto on ikuisuusprojekti jossain syrjäkylän navetassa, niin huono siitä on havaintoja tehdä...
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Isälläni on 1960 Chrysler New Yorker liikehtii sillontällön pääkaupunkiseudulla.. 1http://staff.wetterhoff.hamk.fi/~skapanen/webgallery/AmericanCarShow2001/136-3672_IMG.JPG9
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

  11. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Juu, Kuopion vanhemman polven harrastajat muistavat varmasti kaksivärivihreän mustakilpisen kalliimman mallisarjan -60 Plymouth farmarin joka seisoi usein silloisen Savon Sanomien toimitalon parkkipaikalla. Noin vuonna 1981-82 siitä oli kuvallinen myynti-ilmoitus Mobilistissa ja se kuulemma myytiin Lappeenrantaan. Viime kesänä kun jututin tienoon harrastajia niin sain kuulla että se oli siellä yhä, samalla omistajalla joka sen silloin osti - ja ikuisuusprojektina. Farmilla kun oli vain ajettu noin (ja paljon!) yli kaksikymmentä vuotta niin se ei sitten ollutkaan aivan yhtä ehjä kuin miltä se näytti. Tarkempaa sijaintia en tiedä mutta esimerkiksi Jäpälä voinee auttaa lisää.
    Itseänikin kyllä kiinnostaisi esimerkiksi valokuvat nykytilanteesta, muistan kun sitä autoa nassena ihmettelin Kuopion torin varressa - vilken bil!

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: heikkisj 2004-04-26 15:40 ]</font>
     
  12. 58STW

    58STW 1st gear

    Jou!
    Onneks olkoon hyvästä valinnasta! (sinä joka mainitsit ostaneesi auton)

    Mulla on toi puna/hopea 58 Soto Farkku. (mikä mainittu tuolla ylempänä) Saapa nähä liikkuuko tänä kesänä???

    Suurin piirtein samanlainen löytyy Porvoosta (omistajat kertokoot enempi, jos kiinnostaa)

    Järvenpäästä myyty muistaakseni viime kesänä johonkin päin suomea 59 Raisleri Farkku (musta ja valkoinen sisusta)

    Kaverilla 59 Dotke Sierra Farkku (hyvä projekti)

    Joku heitti juttua tuolla, jostain 57 Plyma Farkusta??? Oranssi??? Missä??? Joku muu nähnyt/kuullut???

    Kertokaa lisää tosta 57 Pyllymarista!!!
     
  13. pommari

    pommari Gearhead

    Jeps,piti mennä tarkistamaan foto-albumista kun rupes vaikuttamaan toi plymoutti tutulta.
    -94 Forssassa on tullut kuvattua kyseinen laite.NTX-57 kilvillä silloin.Jotenkin muistelen että siinä olis ollu isolohko(440)?
    Korjatkaa,olen kuitenkin väärässä...
    Kivan näköinen laitos silti(ja kuuloinen)...
     
  14. chevelle66

    chevelle66 Gearhead

    toi oranssi oli hyvinkäällä sen jälkeen parilla kaverilla riihimäessä nyt kuulemma tervakoskella,huhu kertoo et myytävänä tötterön joutu poistaan konepelliltä ennen katsastusta tekniikka oli vissiin 440/727
     
  15. 58STW

    58STW 1st gear

    jaahas!
    Toi mun vessa on joskus ollu oranssi ja se on ollu joskus hyvinkäällä ja riihimäessä... Sama auto ja jokin sekaannus vai onk noit ollu siellä enempikin???

    On muuten ollu aika törkeen värinen joskus, jos se väri mitä oon löytäny on joskus ollu pinnassa...

    Kertokaa ihmeessä lisää, jos joku vain tietää noiden farkkujen kohtaloista...


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 58STW 2004-04-26 21:46 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 58STW 2004-04-26 21:47 ]</font>
     
  16. 58STW

    58STW 1st gear

    Voihan venäjä. Saisitko kuviasi mihinkään esille tai lähetettyä esim sähköpostilla???
    Kiinnostais tietää kohtalosta lisää...
     
  17. chevelle66

    chevelle66 Gearhead

    58stw noi on eri autot tossa oranssissa oli 440/727 joo ja oli toi sun auto riksussa parilla tutulla riksuun se tuli porista
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vanhassa Street&Racessa (n. vuodelta 91) oli Hamina-Kotka alueen autojen yhteiskuvassa vaaleansininen tai vaaleanharmaa 59 Kraisu farmi. Onko tästä autosta kenelläkään tietoa.
     
  19. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Myyty jonnekin kohta kuvauksen jälkeen.
     
  20. GTX71

    GTX71 1st gear

    Kävin tämän -59:n hakemassa Porvoon läheltä, sehän oli myynnissä täällä OD:llä jonkun aikaa. Auto on musta NYT-33 kilvillä, tosin poistettu rekisteristä -98. Alkuperäinen väri on kermanvaalea, jossain vaiheessa pinnassa on ollut järkyttävä vaaleanpunainen. Sitä en tiedä koska ja missä se on maalattu mustaksi. Sisustus on aika rähjääntynyt, mm. kattoverhoilu puuttuu kokonaan ja penkit ilmeisesti jostain tuoreemmasta autosta (?), mutta kaikki listat ja merkit on tallella ja ajamallahan se kotiin tuotiin. Eiköhän sillä tule kesällä pyörittyä tapahtumissa, Poweriin lähdetään ainakin...
     

Kerro tästä muillekin!