Mopars at the Strip

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja asperiini, 25.2.2011.

  1. asperiini

    asperiini Gearhead

    Työmatka vie huhtikuussa Vegasiin ja sopivasti ennen työviikon alkua on tää Moparimiesten viikonloppu häppeninki jota toki täytyy mennä kattomaan.
    Varasin lennot niin että jää koko viikonloppu aikaa palloilla ihan vapaasti.
    Saattaa olla näin puoli-persaukiselle tavisrakentelijalle inspiraatioita antava tapahtuna... on kiihdytyskisaa aamusta iltaan, näyttelyä, swappia jne
    Tiedä vaikka sais tästä lääkettä ton omankin e-body projektin vauhdittamiseen.

    http://www.moparsatthestrip.com

    Onko muut sattunu käymään tuolla?
     
  2. Imperial413

    Imperial413 1st gear

    6 kertaa olen siellä jo ollut ja tälläkin kertaa paikalle tulen Imperialilla. Erittäin mukava tapahtuma jota suosittelen jokaiselle MoPareista kiinnostuneille. Älä myöskään unohda ilta tapahtumia Cannery Casinolla. Seuraavana viikonloppuna on myös mahtava MoPar näyttely Losissa eli Spring Fling.
     

Kerro tästä muillekin!