Mopen vanteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Zimi74, 24.7.2003.

  1. Zimi74

    Zimi74 1st gear

    Ja taas tarvittaisiin viisaampien apua. Olisin sovittamassa 63 newporttiin cragarin Keystone Klassic vanteita, jotka kiinnitetään erikois mutterein ja keskitetään "epäkesko" aluslevyillä, eteen ei ongelmaa mutta takana mopessa vasuri kierre, tietäisikö joku kannattaako edes lähteä etsimään vasuri muttereita vai onko helpompaa vaihtaa pultit "normaali" kierteisiin.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    En tiedä löytyykö noita pultteja, mutta tollaset pitkillä rei'illä olevat vanteet lienee laittomia tieliikenteessä.
     
  3. Zimi74

    Zimi74 1st gear

    no kele, pitääkin selvitellä konttorilta vanteiden laillisuus noin niinku jatkoa ajatellen...
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei kannata kauheen läheltä kysellä; tuskin ne sitä huomaa kuitenkaan.
     
  5. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    Pultteja löytyy muistaakseni myös cragarin valikoimista, mutta myös tarvikkeena. Ei mitään ilmaisia, mutta tuskin omaisuuksia maksavat. Esim. http://www.erikoisvanne-silvonen.fi/ tietää noittenkin hinnat. Halvemmalla voisit saada kyllä Jari Mäki Oy:ltä Koskenkorvalta, elikkä http://www.jarimaki.fi/

    Ja noilla piippumuttereilla olevia vanteita on kyllä niin pirusti autoissa, ettei taideta tuota lakia valvoa kovinkaan ahkerasti. kerrankin jätetään resurssit johonkin tärkeempään (kuten esim. puskassa kyttäämiseen).

    nm. 3 vuotta Cragarin Super Street Trickeillä ajellut. :odroll:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    joo kyllä ne suikeareikäiset cragarit on kielleettyjen listalla, mutta ite oon autoni niillä leimauttanu jopa ilman niitä soikeita prikkoja... eli ei tunnu ketään kiinnostavan, kunhan ovat kiinni.
     
  7. Zimi74

    Zimi74 1st gear

    juu niinhä se vanteiden edellinenkin omistaja ajeli niillä muutaman vuoden katsastukset ilman ongelmia. Jos haluaisi hifistellä voisi tietysti sorvata sovittimet keskiölle, muttei taida maksaa vaivaa. Pitää kysellä muttereita sieltä Jari Mäki Oy:stä...
     

Kerro tästä muillekin!