Mopsissa sytkä pätkii

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja wallu64, 2.5.2009.

  1. wallu64

    wallu64 3rd gear

    Eli -64 valtterissa rupes virta pätkii.
    Ensin rupes tyhjäkäynnillä rötää ja sitte ei lähteny käyntiin ilman apuvurtaa. Sitte taas pimppis ajelua noin puoltuntia ilman mitään hämminkiä.
    Ja taas sammu ihan yllättäin ja ei käyntiin ilman ulkopuolista apua(on se mukavaa ku jotkut uskaltaa vielä antaa virtaa) . Tovi ruisailua ja taas puutu. Antakaa nyt jotain vinkkejä. Aina ku oli saanu virtaa ni toimi noin puol tuntii ennen ku rupes taas pätkii. Siinä välissä lähti kuitenki ihan startista käyntiin(kunhan sai virtaa). :argue: Känniääliöle apuva! :pinup:
     
  2. Fireball

    Fireball Gearhead

    Jos siinon alkuperänen laturi ja ulkopuolinen jännitteensäädin on vika löytynyt jo.
     
  3. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Kyl se kuulostaa ettei lataa kunnolla. Jos tarviit jotain käytettyä palikkaa ni laita vaikka yv ni katton mitä romuista löytyy. Ollaan näemmä samalta kylältä ni ei osat matkustais kovin kauaa...
     
  4. wallu64

    wallu64 3rd gear

    joo orkkis laturihan siinä on ja sit joku elektrooninen säädin. Näin mäkin sitä päissäni pohdin että eihän se ehkä ihan täysiä lataa ku se virta loppuu :poff:
     
  5. Elevator

    Elevator 1st gear

    tsekkaa myös tuleeko kipinää normaalisti. Puola vaihdettiin just vähä samanlaisilla oireilla yhteen 383 plymariin. Välillä antoi kipinää sitten taas ei. Toki siin sitten akkukin on lopussa kokoajan ku ei se ehdi ladata kunnolla missään kohtaa. Kokeile tuleeko puolalta virtaa virranjakajalle. Se puola ei tunnu menevän ihan kerrasta. Toimii tai ei sillo ku alkaa olla entinen
     
  6. wallu64

    wallu64 3rd gear

    Kiitoksia hyvistä vinkeistä!
    Laturin vaihto korjasi tilanteen :D
     

Kerro tästä muillekin!