Motonetin ISO-liittimet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja simeoni, 16.1.2012.

  1. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Perhana, käyttökiuluun meinasin laittaa soittimen kiinni ja kävin ostamassa Mätänetistä soitinkohtaisen liittimen+autokohtaisen ISO-liittimen. Toiveekkaana asentamaan ja kas, soitin ei sano mitään. Mittailin liittimistä että jännite tulee oikaan paikkaan mutta ei vaan tapahdu mitään. No, heiluttelemalla sain hetkeksi eloa soittimeen mutta kohta taas pimeni. Eli vika tuntuis olevan liittimessä joka tulee soittimen persiiseen, tai soittimessa. Onko kokemusta aiheesta???
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Motonetin autokohtaset liittimet ei oo kovin usein toiminu hyvin vaikka kuinka renklais ja venklais. Siinä oma kokemus.
     
  3. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Vähän vastaavaa ongelmaa on omassakin autossa: Välillä joutuu soittimen vetämään ulos ja nitkuttelemaan liittimiä, että kaikki kajarit on taas mukana.. :argue:
     
  4. niclas

    niclas Gearhead

    Itselläni ainakin toimi 740 Vulvassa loistavasti, kunhan vähän eka modaili. Voi olla että ISO-liittimiä tulee Motonettiinkin monelta eri tukkurilta, joten laatu ei välttämättä ole kauhean tasaista...
     
  5. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Motonetin liitin?
     
  6. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Jees, itse kävin hakemassa hyllystä. :wc:
    Pajeron/Sonyn väliin käypänen..
     
  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    saisko pioneerin mankan ja sonyn cd boxin väliin jonku adapterin?
     
  8. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ei taida Pioneer ja Sony keskenään jutella.
    Pioneer ja Denon taitaa toisiaan ymmärtää.
     
  9. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    No nyt toimii, löysin sittenkin soittimen alkuperäisen liittimen. Tosin kaiuttimen johdot oli pätkitty edellisessä asenuksessa mutta kutistejatkoilla siitä selvittiin. Eli Motonetin soitinkohtainen liitin oli paska... :mad:
     

Kerro tästä muillekin!