Motopark 12-13.8 D-luokka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mjaa, 7.7.2006.

  1. mjaa

    mjaa 1st gear

    Nyt kaikki D-ryhmäläiset viivalle että saadaan vähintään se 5 kilpailijaa. Valmistuuko VIP jo Motoparkkiin vaparina? Ite tuun Rancherolla kyllä ajamaan jos saan laatikon kuntoon (tai kun saan), osat tilattu yms...
    Maanantaina pitäs laittaa ilmoittautumis laput vetämään. Laita Luigi comaro kuntooon :rotfl:
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Camaro on jo kunnossa ja Novakin taitaa viivalle tonne päätyä, kunhan vaan löydetään siihen kuski. Sari ei itse ehdi tonne ajamaan kaverinsa häiden vuoksi joten täytyy vähän soitelle pojille, kukashan tommosta haluaisi ajaa, jos Jussikin ajaa Vippiä. Vapaaehtoisia :lol:
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Mahtaa niitä ajaja halukkaita olla riesaksi asti :D
     
  4. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Joo, kalajoelle ei tarvi lähteä ja ens viikolla selviää voiko tonne motoparkkiinkaan lähteä. Olishan se ollu kiva selvittää kuinka kovaa väljällä 8 puristeisella koneella voi päästä. Kaasarivika rajattu kaasarin runkoon, koska kaivoin romukopasta 600:n holleyn rungon, johon istutin 750:stä loput osat, niin nyt se toimii (ehkä kuiteskin liian pieni).
    Maali tohon rotiskoon nyt täytyis ainakin saada, että sillä viittii lähteä (ei sitä vinoilua viitti toistamiseen kuunnella).
    DS 301
     
  5. kime2

    kime2 Gearhead

    Tervetuloa vaan kalajoelle mopuristi kisaamaan,vaikka vähän alamittaisellakin kaasarilla!
     
  6. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Ei värillä väliä vaan kuka eka :wink:
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Mopuristi hei ! Niinku Nitro-natikoissa puhuttiin, löytyy mulla tossa hyllyssä yksi 850 DB-kaasari, jonka voin kyllä lainata sulle siellä kisoissa, jos ajaminen on siitä kiinni. Paa vaan YVtä tai soita 0440727454, niin otan ton mukaan.

    Ehdottomasti tervetuloa mukaan :rotfl:
     
  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Itseasiassa tossa on 2-3 ehdokasta, jotka on halukkaita tota kokeilemaan, mutta katotaan nyt sitten miten äijien käy kun tosipaikka tulee :eek:
     
  9. kime2

    kime2 Gearhead

    Niin,saattaahan joku tosipaikan tullen jänistääkin :wink: Oikea/hieno asenne sinulla ainakin tuntuu olevan,kun tarjoat kilpuriasi toisten ajettavaksi kun oma kuskisi on estynyt! Itsellänikin on haaveena ollut päästä ajamaan joskus jonkinlaisella kalustolla tuonne oikeisiin kisoihin,vaikka sitten vuokra laitteellakin ja varmaan näin on monella muullakin!
     
  10. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Joo, otan kyllä yhteyttä jos tarvetta tulee. Kiitoksia jo etukäteen.
     
  11. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Heh, heh kyllä sillä on. Auton pitäisi olla esittelykelpoinen ja kuulemma väärin muita kohtaan jos tommoisen laskee radalle :D No eipä tietysti katsuri tosissaan ollut, mutta tunnin yöunien jälkeen meinas alkaa kypsyttämään.
     
  12. Tea

    Tea 1st gear

    Mun mielestä toi on just rok rok:) Siis ihan oikeesti eihän sillä oo väliä miltä se näyttää, paitsi tv-lähetyksissä tietty mut niiden näkyvyyshän katuvessojen osalta on tunnettu.. Ja sitäpaitsi jotkut kaltaiseni muistavat 90-luvulta katuhaukan vessat, ei nekään olleet värillä aina viimestelty:)
    DS353
     
  13. kime2

    kime2 Gearhead

    Eihän ne olleet viimeistelty,mut mukavastihan ne kulki!
     
  14. mjaa

    mjaa 1st gear

    Kyllä ne katsurit sano mun Rancherostakin että maalia se kaipais ja löyty yhestä nivelestä välystä nimittäin pyyhkijän vivustosta :rotfl: Katsurit taitaa olla huumori miehiä. :D
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No nii, nyt mä sen tein viis minuuttia sitten eli ilmotin meitin pikupin (DS 367) elokuun Motoparkin kisaan :D Tosin auto ei oo vielä(kään) ihan kokonaan kasassa mut ei kai se oo niin oleellista, onhan tässä taas vielä kuukausi aikaa :rotfl:

    Mattamustaks vaan 8) Tosin me kyllä vähän hienosteltiin ja vetästiin pikuppi silloin maalausvaiheessa ihan oikein puolikiiltävällä mut sehän onkin enempi sellanen show kuin go auto :p

    ps. uupuukohan nyt tällä hetkellä vielä yhtä siitä viidestä vai olisko jo kasassa? Eli ilmeisesti Luigi, Tea, Mjaa ja me ainakin mut mites Mopeman/Vippi ja mahdollisesti joku muukin vielä (Käkö&Kieku)? Tai vaikka Luigi kakkonen eli Nova :wink: Vai olisko uusia urheita tulossa vielä loppukaudesta mukaan. . .
     
  16. ralli

    ralli 1st gear

    Vippi ilmottautu tänää,pari pikkuhommaa enää jäljellä.Luikin kekkosauto tullee henskin ajamana myös.
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hienova, sithän sinnekin on pikkuhiljaa ilmottautunu tarpeeks autoja jotta luokka ainakin ajetaan :D Meillä oma tän päivän tilanne on se ettei kone uudessa versiossaan oo vielä edes käydä ryskytellyt eikä uus lootakaan oo tietenkään vielä ollut kokeilussa mut tonne pitää sit se oma rottonenkin saada vaikka työntämällä ettei ihan koko kesä mee ohi. Että sitä pitääkin alkaa aina rakentamaan uudestaan just mukamas valmiiks saatua autoa :p
     
  18. Tea

    Tea 1st gear

    Siis joo, ilman muuta sinne JOS vaan säilyn jotenkuten järjissäni tai ilman lataamoreissua tuolta Viro-Mantorp matkalta... Siis "Matkalla hulluuteen".. erästä kirjan nimeä lainatakseni :rotfl:
    DS 353
    SST 809
    jne.. jne..
    Hyvä henski, onks toi juts niitä hommia että "ikinä en oon chevyllä ajanu ja nyt taas ajan"... :poff:
    (se ei ole myöskään juonut viinaa eikä polttanut tupakkaa)
     
  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo Henski just soitti ja intoa täynnä ilmoitti ajavansa Novaa Motoparkissa. 8)
    Taitaa käydä samoin kun tolle Rallille joka ajaa tota samaa autoa Kalajoella, että vihdoinkin kaikki Parsalla menetetyt vuodet ovat takanapäin.

    Taitaa kohta olla Parsakalustoa tarpeettomana kaupan :rotfl:
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No kylläpäs on kaveria kiusattu jos siltä on ihan oikeesti jäänyt kaikki noi tossa mainitut elämän hauskat puolet kokematta ja on jo aika että ainakin toi autojuttu nyt sit korjaantuu :D
    Ja tässähän alkaa jo epäillä sitäkin että mikähän Mopemanin tilanne oikeesti on kun ei oo enää kirjotellu tänne? Onkohan vanha mestarikin kokenut valaistuksen ja sitä myöten ongelman OD:llä kun haluais vaihtaa nimimerkkiä mut joku näyttää varanneen jo Chevyman -nickin :poff: Tosin toi nimimerkin varaaminen näyttää tapahtuneen jo 09.11.2001 eikä kyseinen henkilö oo kirjottanut koko aikana kun 3 viestiä joten pitäsköhän alkaa tarkkailla josko siinä onkin varauduttu valaistumiseen jo hyvissä ajoin ja Chevymanin viestimäärä alkaakin kohta kasvamaan rajusti :lol:
     

Kerro tästä muillekin!