Motopark 12-13.8 D-luokka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mjaa, 7.7.2006.

  1. täpinä

    täpinä 1st gear

    Henskillä hirttäny kaasu maalissa, kuski ja auto voivat kuitenkin hyvin, kertoo Fyyran kisaraportti!
     
  2. SRV

    SRV 1st gear

    Kisaraportti mekaanikolta: Älyttömät (isot) reaktiot ja taas loota paskana!! :mad: Eli siis BBC:n Pikuppi
     
  3. Ruumis

    Ruumis 3rd gear


    No voi perkeleen vittu :mad:
    Mikä siellä lootassa hajos??? :( :mad: :mad: :mad:
     
  4. SRV

    SRV 1st gear

    Hitto ku en muista!! Tul oltuu vähä pierussa ku soittelin sinnepäin. :lol: Kait siitä infoaa ku tulee maisemii!
     
  5. kime2

    kime2 Gearhead

    Saman suuntaisia ajatuksia täällä kuin occ:llä!
     
  6. HEMI

    HEMI 1st gear

    Kyllä vippi kulki nätisti 8) Aika pitkälti sitä mitä ton painonen ja tehosen vois kuvitella kulkevan (täähän on taas minun musta tuntuu juttuja) :D
     
  7. markos

    markos Gearhead

    Vipin enkä Bbc:n kulkemisesta kerenny näkemään muuta kun vippi ajettiin ja pikkari työnnettiin trailerille..
    No, muutaman kuvan ainakin sain. Ens kertaa varten tarttee hommata laajakulmaobjekti,
    että sais ton vipin yhteen kuvaan kokonaan.
    Onse vaan niin iso. :)

    Ja muuten yllättävän hiljainen.
     
  8. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Joo, pikapista halkes laatikko ja öljyt pihalle, onneks vast varikolle, ettei rata tärvääntynt :odroll:
     
  9. SRV

    SRV 1st gear

    Ei tainnu onneks haleta niistä mun hitsauksista.. :-?
     
  10. Ruumis

    Ruumis 3rd gear


    Sen näkee sitte :lol:
     
  11. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Ei joo, kun siitä laatikon hännän etupuolelta oli nitkahtannu.Mie säästän BBC:lle likaisten yksityiskohtien tarinoinnin...
    :p
     
  12. kime2

    kime2 Gearhead

    Säästäpä ja toivottavasti saadaan sanasta sanaan tilanne raportti tuolta varikolta...
     
  13. Henski

    Henski 1st gear

    Ei hirttäny Henskillä, mutta stevellessä jäi lappu lattiaan! Tarjos suhteellisen hämmentävän kokemuksen maalipäässä :eek:. 206 kilsaa vauhtia, nostat jalan kaasulta ja alat jarruttaa, mut kone kiertääkin edelleen 7700 rpm ja samalla lähti kampeemaan rajusti vasemmalle. Kahdella pyörällä hiekalle, siellä tipahti kaikille pyörilleen ja pari piruettia enneku ehin katkasta virrat ja heittää vapaalle. Onneks ei osunut kehenkään eikä mihinkään! Auto päällisinpuolin OK, toivottavasti myös teknisesti. Joku ohikulkenut sanaseppo heittikin osuvasti hiekkäpölyn peitossa ollutta vehjettä kattoessaan, että teit sitte Novasta Dusterin. Jos nyt tosta jotain pitäs oppia, ni ainakin sen, et käy läpi noi kuviot mitä tekee ja missä järjestyksessä, jos jotain tollasta sattuu.

    Muuten tarjos letukka hyvät kyydit. Meni tasasesti 7 lähtöä haarukkaan 10.46-10.54.

    Kiitos; Luigi+Sari, Lahtikko, Bale,Tea ja Seepsula "kamojen" lainasta!
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hello, kotona ollaan, fiilikset :( :-? :wink: :D eli vähän kaikkea. Hommassa tosiaan kävi niin että alkuun kaikki meni ok, perille päästiin, ilmottautumisetkin onnistu kun aikamme pallo hukassa seikkailtiin ja katsastuksessakin pikuppi hyväksyttiin sellasenaan. Joten siitä sit jäätiin odottelemaan ekaa lähtöä.
    Kun ei ollut mitään tarkkaa varmuutta miten auto käytäytyy ja mihin suuntaan se ampuaa siitä valoista niin eka lähtö sovittiin vedettäväksi hyvin maltillisesti, silleen niinkuin isot pojat puhuu jotta "puolikaasulla". Juniori ajoikin viisaasti eli lähti viivalta ilman transbrakea ja ihan vaan tyhjäkäyntikierroksilta polkasten ykkösellä ja sit vaihtoi jo vähän alle 6000 rpm kakkoselle ja siitä sit maaliin. Ja nätisti se meni auton käytöksen puolesta, istahti alussa aika hyvin ja sen jälkeen meni koko matkan suoraan kuin juna kiskoilla eli tää puoli tuntus olevan ihan hyvä. Ja se eka aika oli toi 13.154 / 164.25 ja siitä oli sit tarkotus alkaa veto kerrallaan ottamaan kovempia lähtöjä, ehkä seuraava vielä niin että nostais vaan jarrua vasten kierroksia lähdössä ja vaihtokohtaa vähän ylemmäs ja sit sen jälkeen alkaa kokeilla transbraken hyödyntämistä lähdössä ja mahdollisia rengaspaineiden muutoksia, alustan säätämistä yms. kun nythän noi oli vaan heitetty arviosta sinnepäin. Vaan ne jäi nyt sit tekemättä ja ens kertaan. Hyvä puoli hommassa oli että auto tuli omalle paikalleen varikolle vielä ihan pullona sotkematta rataa tai ajoväyliä eikä vuotanut tippaakaan ennenkuin kun kuski kävi pakittamaan sitä omalle paikalle niin sit se heitti öljyt pihalle :(
    Iso kiitos kaikille mukana eläneille ja apua tarjonneille muille D-luokkalaisille mut tällä kertaa kävi vaan niin että hyvästä yrityksestä huolimatta autoa ei kuitenkaan enää saatu radalle. Todennäköinen syyllinen oli yhdistelmä eka kertaa raju pito, painava auto, vähän epäsuhtainen kiinnitysjäykkyys lootan ja koneen suhteen ja kuitenkin jo vanhat kuoret jotka sit antautu. Nyt korjataan noita asioita paremmiks ja Luigin alias DS 325:n ystävällisellä avituksella lootakin on kohta taas nipussa ja ei muuta kuin kolmen viikon päästä Alastaroon jatkamaan tosta mihin jäätiin 8)
    Luigille onnittelut hyvin menneestä kisasta, myös Vippi meni tosi uljaasti ja kovaa, samoin Tean ja tuolla Henskin ajamana Luigin vai pitäskö sanoa Sarahin Novat senkun parantaa tahtiaan kerta kerralta ja menee hirmu lujaa. Hieno juttu.

    Tuolla on tosta pikupin jutusta parit fotot kisapaikalta: http://kotisivu.mtv3.fi/bbcruiser/kisat2006.html

    Toi oli hyvä :rotfl: Oli muuten melkoset pöllyt ja pientä jännitystä siellä katsomon puolella mut onneks selvisit kuitenkin hommasta hyvin :D
     
  15. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    ottikos joku kuvia siellä oikein nettiin laitettavaksi? en ite kerennyt näkemään stevellen piruetteja kun olin sopivasti näyttötaulun takana piilossa.
     
  16. Ruumis

    Ruumis 3rd gear


    Onnee seuraavaan yritykseen!
    ja ajaksi tulee 12.425...tai jotain tonne päin 8)
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Stevellen piruetit tais tapahtua niin kaukana ettei niistä lie kellään fotoja mut eiköhän muuten tuolta Motoparkin kisoista tuu hyvä kuvakokoelma kunhan Mopoilija ehtii laittaa ne nettiin, sen verran ahkerasti sen kamera siellä kävi :D
    Mites muuten mjaa? Missäs toinen lava-auto oli finaalipäivän? Tai varikollahan Ranchero seisoi mut kun ei sitäkään näkynyt enää radalla :eek:
     
  18. Tossa kuva "dusterista" heti hämmingin jälkeen

    http://kuvablogi.com/nayta/prev/img77791.jpg

    ERT2 Tais lipsauttaa sen dusterijutun joka oli kieltämättä aika osuva kommentti tilanteeseen... :rotfl:

    Mites nova muuten voi? Särkykö mitään?
     
  19. täpinä

    täpinä 1st gear

    Aika näky, täytyy myöntää. Onneks ei käyny kuinkaan, kuskille tai autolle
     
  20. Henski

    Henski 1st gear

    Auton vaurioista turhan aikaista vielä spekuloida. Ainakin 3 kiloa hiekkaa se on sisuksiinsa saanut, toinen eturengas ainakin ja toinen sliksi luultavasti vaihtoon. Mosaosasto vaatii huolellisen putsauksen ja muukin auto, perästä ja lootasta paha sanoa. Ainakin rullas ihan OK ja vaihteistosta löyty pykälät.

    Suht vähällä tosta kuitenkin selvittiin. Kaikki osatekijät pahempaankin oli olemassa.
     

Kerro tästä muillekin!