Motopark 19-20.5.2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja SUS, 20.5.2018.

  1. SUS

    SUS 3rd gear

    Mistä voi lukea tuloksia?
     
  2. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Muokattu: 21.5.2018
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

  4. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

  5. Käkö

    Käkö Gearhead

    Jos ei ne ollu vielä valmiina? Olis kyl mahtunut mukaan mut toivottavasti Alastaroon saa tiimit ja kuskit laitteet valmiiksi, Motoparkissa osa muuten ajeli laina/talvi/katuautoilla ku kilpa-ajoneuvot on osien puutteen vuoksi vielä tallissa...
     
  6. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    ^ Jos Suomen talvi tuntuu liian pitkälle, niin kannattaa alkaa harrastamaan kilpa-autoilua, koska keväällä sen aina huomaa että vehkeet on vielä levällään ja eka kisa meni jo!

    Doorslammereista ainakin Leivon ja Kipparin kilpurit olivat eka kisan aikaan vielä vaiheessa, mutta molemmat pitäisi kesän mittaan kyllä ilmestyä radoille.
     
    käkkyläjuntti tykkää tästä.
  7. kede -57

    kede -57 3rd gear

Kerro tästä muillekin!