Motopark,Virtasalmi 15-16.5.2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 3.5.2010.

 1. supo

  supo Gearhead

  Nyt se alkaa eli kaikki tervetuloa seuraamaan kauden avausta Motoparkkiin Virtasalmelle Drag Race kilpailuun sekä samalla voi seurata myös Driftingiä mutkaradan puolella eli koko ajan tapahtuu rata-alueella.Tule kannustamaan kylän poijat voittoon ja samalla näytät paikkakuntalaisille että rata on tarpeen!!!!Kerromme mielellämme mitä olemme tehneet talven aikana sekä mitkä on tavoitteet kauden lopuksi eli varikolla nähdään!!!Terv:Kari "Supo" Laitinen,Pro Et Racing,Ps.Kaikille kerhon jäsenten lapsille pillimehut varikolla tarjotaan vanhempien seurassa jonka tarjoaa VIP mehutehdas Kuopiosta!!!
   
 2. supo

  supo Gearhead

  Tämä siis tulevana viikonloppuna ja luvattu huippukeliä!!!!Tule kannustamaan Kuopiolaiset voittoon samalla näytetään että MOTOPARKKIA tarvitaan!!!!Alkaa lauantaina klo 10.00-18.00 ja sunnuntaina klo 11.00-17.00
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Kiitos kaikille kisassa sekä varikolla käyneille,teitä oli hieno määrä ja toivottavasti se auttaa että saadaan tulevaisuudessa Motoparkkiin 2 sm kisaa sekä vaikka yhden kadunmiehen tapahtuman!!!! proetracing.fi sekä racemustang.fi kiittää!!!
   

Kerro tästä muillekin!