Motorsport päivä 5.3.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 27.2.2011.

  1. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Perinteinen motorsport päivä on taas täällä. Ajot ovat tiedossa 5.3.2011, sama paikka ja samat säännöt. Kypärä pakollinen, ajomaksu 5€ ja ehdoton 0 toleranssi eli kännissä ei ajeta. Yhteislähtö tallilta klo 10.30, joten ne jotka eivät tiedä minne mennään niin sinne siis tai ennakkoon ohjeistusta kyselemään Timpalta numerosta 040-576 4177. Ilmottautua voi tallille ja myöskin suoraan paikan päällä. Parhaat palkitaan nainen/mies/päivän yritys luokissa. Vaihtelua leikkiin tuo etuveto, jonka saa myös syvälle penkkaan oman kokemukseni perusteella :lol:

    Jäällä on tarjolla makkaraa ja mehua eli koko perheellä mukaan! Illalla sitten perheen vanhemmille rytkeet tallille kera palkintojen jakotilaisuuden. Tervetuloa!
     
  2. Mopar79

    Mopar79 1st gear

    nyt on kalusto valmiina viikonlopun taistoo varten.ei muutaku terve tulloo viettämään mukava lauantaipäivä jäällä. 8)
     
  3. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Hauskoo oli jälleen, vaikka penkan kulma ottikin hieman osumaa ja menetin siitä muutaman sekunnin. Päivän syvin penkassa käynti taisi olla Mopar79:llä, tosin ennen kilpailun alkua
     
  4. Antti P

    Antti P Gearhead

    Muista en tiedä mutta kokemusta tuli taas roppakaupalla ja palkintokin napsahti tulla.. :D
     
  5. Acid

    Acid 1st gear

    Saisko aikoja näkyviin?
     

Kerro tästä muillekin!