MSD crank trigger ongelma ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja CCZ28, 22.4.2017.

 1. Fireball

  Fireball Gearhead

  Ehkä mä tipahdin veneestä mutta noinhan sen sun map anturin pitääkin toimia, antaa käskyn vähentää ennakkoa kun ahtopaine nousee kierroksilla? Ja se käyrä pitäs ohjelmoida siihen digiboksiin et paljonko pudotus on missäkin kohti
   
 2. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  kyllä map anturi toimiikin ihan oikein mut ei ahtopaine nouse tyhjiltään niin paljoo jos pikkusen kierroksia nostaa.... joo ja on nytten jo opiskeltu boxin perus säätämiset käyrän osalta ja niitä testailtukin ja tutkittu niitten myös toimivan.

  ja tuo sytty ennakon vaeltelu johtui nokan liiasta päittäisvälyksestä , nokka "ajeli" edestakaisin ja muutti ennakkoa aina liikkuessaan.
   
 3. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  tuota sytyn sekoilua tutkittu taas lisää ....trigger pyörä lämpiää tarpeeksi niin sytyn sekoilu alkaa. (jättää lukematta "puolet") . voiko olla mahdollista ?

  mullahan on sitten - koneesta ulos päin - 7" dampperi - 7" triggerpyörä - 7" kiilahihnapyörä (2rivinen) - 3" hihnapyörä 8mm hammastuksella.

  testattu näin - kylmä kone toimii, ajetaan lisää ...koneen lämmöt n. 80 vieläkin toimii... "infrapunapistemittarilla" triggerpyörän ym. lämpöä mitattu samalla joka n. 35-40 , toimii vieläkin. ajetaan lisää ...triggerpyörän lämpö 45-50 astetta niin korkeilla kierroksilla "puolittaa kierrokset"
  auto parkkiin annetaan jäähtyä , sit ajamaan ..taas kestää kovat kierrokset. .....ajetaan lisää .... ei kestä enää kovia kierroksia.

  voiko olla että, trigger pyörä on niin tiiviisti saman kokoisten pyörien välissä että, lämpiää niin paljon että ei lue kaikkia pisteitä ?

  googlettamalla crank trigger kuvia niin monesti trigger pyörän päällä ei ole mitään eli varmasti tuulettuu/jäähtyy tai käyttäneet 8" pyörää.
   
  Muokattu: 7.10.2017
 4. 4d sedan

  4d sedan Double Gearhead

  Ei kyllä millään jaksais uskoa että triggeripyörän lämmetessä sen magneettisuus vähenee? Jos veikata tarvis niin joku muu osa alkaa lämpötilan noustessa sekoilemaan, vaikka se itse boksi, puola, triggerin anturi tms.
  Toi sinänsä että sulla on 7" noi kaikki muut osat tossa triggeripyörän ympärillä, ei vaikuta kovin hyvältä. Eikös MSD:n ohjeissakin ollut joku minimietäisyys rautasiin(magneettisiin) osiin tuon triggeripyörän magneeteista, näin ainakin muistelen?
  Jos saat jostain 8" pyörän lainaan ja sellanen sulle mahtuu niin sitä voisit koittaa?
   
 5. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  kaikki osat on uusia, jos vaihtaa johdon jakajan triggerille niin toimii !
  puolaa kokeiltu toista ei auta, triggeri settejä mulla kaksi uutta, molemmat tekee samaa,
  boxi auton sisällä , johdot kulkee erillään toisistaan , eri trigger johtoja kokeiltu,

  joo täytyy ostaa vielä 8" setti ja kokeilla . niin selviääpähän tuokin , ...........sen verran mieltä kaivelee tuo "vika"
   
 6. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Noista käikäleistä ei oo kyllä mitään kokemusta, mutta toi ongelma vaikuttaa triggerivialle, samaa teki alkkiksen sytkä kun alkoi triggeri saavuttamaan tiensä päätä, hieman sekoili ja lopuksi kun kierroksia nosti tippui sytkä alas.

  Myös tokassa viestissä mainittu nuoli, onhan se pois koneesta päin?
   
 7. 401

  401 2nd gear

  Miten lie jos suihkuttaa vian päällä ollessa kylmäspraytä siihen trikkerin anturiin niin näkee onko vika siinä.
   
 8. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  testiä tehty ...... ......
  Nyt piti kauan pyöriä että vian sai päälle , ensin alkaa kierroslukumittari sekoilee kovilla kierroksilla , vähän ajan kuluttua mukaa tulee sekoileva sytty.
  Sitten vaihdetaan uudehko toimiva boxi, (tähän ei mene kuin muutama minuutti) ja pyörimään ...., ei mitään vikaa ? ....
  tarpeeksi kauan kun pyörii niin pikku hiljaa sama vika tulee toisellakin boxilla :rotfl:

  minusta tuntuu että, vika on "autossa" / auton sähköissä / boxin sähköjen asennuksessa/ tulee häiriö jostain.
   
 9. Filth

  Filth 3rd gear

  Boksiin liittyvä maa/syöttöjännite vika? Joku liitos huono ja lämpenee... onko boksin runko kunnolla maissa? Vai tarviiko es olla maadoitettuna k.o mallissa... Latausjännitteet kunnossa lämpimänä?
   
 10. 401

  401 2nd gear

  Onko se kiekkamittari joku aftermarket taulu?senkin johtojen irroitus vikapäällä voi olla kokeilemisen arvoinen.ei ensimmäinen mittari ois mikä vois aiheuttaa pätkimistä.
   
 11. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  tässähän sitä onkin jo hyvä lista tutkittavista kohdista. (ja löytyyhän multa mm. boxin herätevirta johdon välistä katkaisija ...eli on näitä vikapaikkoja vaikka kui paljon)

  uusia autometer:in mittareita kaikki.....on jo kokeiltu kiekka mittarin johto irtikin.
   
 12. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  tämmöistä havaittu nyt - silloin kun kiekkamittari alkaa sekoilemaan niin ei tarvii ku sammuttaa vaan ajovalot niin kiekkamittari toimii normaalisti :rotfl: :poff:
   
  Muokattu: 7.10.2017
 13. 4d sedan

  4d sedan Double Gearhead

  Vaikuttais siis että jännitteet tippuu joko boksilta tai puolalta?
   
 14. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  lisää ihmeellisyyksiä - auto käyntiin , läppärissä oli boxin ohjelma auki ja silmään pisti boxin ilmoittama lataus jännite joka oli 18,1-18,3 ....vilkaisu mittaristoon siellä mittari näyttää n. 14,5 .
  voiko mikään nostaa boxille menevän jännitteen jos laturi antaa vain n.14,5 ?

  auto sammuksiin ja etsimään mittaria jolla mitata tuota jännitettä, auto käyntiin mut nyt boxi näytti samaa n. 14.5 kuin mittaristokin ?

  aikaisemmin ei ole tullut seurailtua boxin ilmoittamaa latausjännitettä ollenkaan.....
   
  Muokattu: 8.10.2017

Kerro tästä muillekin!