msd sekoilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja juhe72, 28.9.2008.

 1. juhe72

  juhe72 1st gear

  mikähän mäkertää, kun aivan yht äkkiä ei pidä oikein mikään kutinsa, sbc:ssä msd:n pro billet jakajana, blasterin 2 puolana, ja 6a boksina, ennen pelannu ku junan vessa, yht äkkiä kaikki päin vittua, perus ennakkoa pitää vääntää kolomattakymmentä astetta, että päästään kokonaisiin käsiksi(35) jakajan ennakko palikoiden(ne pyöreät jutut, mitkä ruuvataan keskipako limppujen alle) vaihto ei enää vaikuta juurikaan mitään, keskipako limput ok, ei kulunu, jouset ok, johot vaihettu, dampperi tarkistettu(yläkuolokohta ok), kantta ja pyörijää vaihettu, ei jummarra, maatotukset tarkistettu ja oikeastaa tuplattu, ennen sinisellä ennakko rinkulalla(21astetta) päästy 14 perusennakolla ku nakutettu 35 kokonaiseen, ny kaikki on päin peetä, eikä oikein saa tolokkua mihkään, vi..u vejänkö ranteet auki. voisko se poksi mennä jotenki sekasin ja pystyykö sitä testaamaan, kaikkea on kokkeiltu, on irrotettu kiekkamittarin johot, laturin johot, oskiloskoopilla näkyy joku ihme jännitepiikki tasaisin väliajoin, kestää joitain millisekuntteja, mistähän vitusta sekin tulee, puolasta? ei lämpeä, laturi oli irti, ei vaikutusta, tulpat vaihettu, johot menee kaukana toisistaan, on tehty vaikka jos mitä, oliskos fiksuja itejoita
   
 2. juhe72

  juhe72 1st gear

  joo, joo, lamppukin on tarkistettu moneen kertaan ja monella eri lampulla on kokeiltu ajottaa, on oltu päissään ja selevimpäin, ei vaikutusta.
   
 3. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Jätät ne makeet tarrat paikoilleen ja muut msd tekeleet heität tornion jokeen ja ruuvat paikalleen se entisen HEI jakajan. Ja kas - kaikki toimii ja kukkuu kuten ennen.
   
 4. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  Tuosta sen enempää tietämättä, noita puolia on mennyt kyllä TOSI monella.. vaikka itse vika ei sulla varman olekaan siinä.
   
 5. juhe72

  juhe72 1st gear

  se hei hei on jo siellä joessa, viittis kaikkea sinnekkään.... :D
   
 6. BRC1

  BRC1 Gearhead


  No se onkin niitä harvoja jakajia jonka voi vielä kuivatuksen jälkeen heittää mosaan kiinni ja lähteä hakemaan uusia varaosia msdeen ihmelaitteisiin :wink:
   
 7. juhe72

  juhe72 1st gear

  vaan kyllä oli pettymys se kiinan halppis hei hei, siitähän se ajatus lähti siirtyä noihin msd:n vekottimiin, ja hyvin net pelasi pari kesää, vaan eipa pelaile enää, niin, että jos visioita....
   
 8. juhe72

  juhe72 1st gear

  eikös kelhään ole oikkuillut
   
 9. ptpt

  ptpt 1st gear

  mul oli yks pytty pimeenä konerempan jälkee ja sii kaikemmoista ihmeteltii ja uutta msd jakajaa ym mut sit oliki imuvuoto!!
   
 10. juhe72

  juhe72 1st gear

  sehän se, ku tuo huora pelleilee vain niitten ennakko säätöjen kans, alkaa oleen sellaset perus ennakot, että saa kohta käyntiin
   

Kerro tästä muillekin!