mstä lisä tehoa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja higpower, 10.6.2002.

  1. higpower

    higpower 1st gear

    mulla on v-90 fiat tipo 1.6 cat.i.e 90hv millä sais puristettua enemmän potkua koneeseen?
     
  2. Turbosaabman

    Turbosaabman 1st gear

    Nokka-akselin vaihto, kannen porttaus ja kiillotus, paremmin virtaava pakoputkisto peltisarjoineen, ruiskun ohjauksen muutos suuremmalle ruiskutuotolle, sytytysajoituksen optimointi, ilmanotto tehokkaammaksi ja kenties kannen lasku hieman korkeamman puristussuhteen saavuttamiseksi.
     
  3. baltika7

    baltika7 Gearhead

    Helpoimalla taitasit selvitä hommaamalla luvat turbokoneelle, taitaa käydä heittämällä esim. Unon 1.6 ahdettu mylly. Siihen kupeeseen cooleri ja pientä ahtojen säätöä ja johan kulkee..luvat todennäköisesti kiven alla ja sit viel VTT:n todistukset tehoista ja päästöistä..suosittelen hommaamaan valmiiksi rakennetun pelin =)
     

Kerro tästä muillekin!