Mudracer- Rymättylän Joe?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 20-187-871KCE0037, 5.1.2020.

 1. Onkos kenellä minkälaisia kokemuksia tästä toimijasta, lähinnä vaihteistoremonttien osalta? Omakohtaistakin kokemusta on mutta mites on muitten laatikot, onko tullu ns. kerralla kuntoon?
   
 2. rodhot

  rodhot Gearhead

  Ketään kehumati tai haukkumatta olen teettänyt kolmessa eri kuitillisessa korjaamossa laatikoita (pg:stä th700:seen) ,niin yksi on kerrasta kuntoon tullut. Ja kestänyt sen tehon/väännön mitä on sovittu.
   
 3. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Kerran olen muutattanut stallia 904:n turbiiniin ja kun lähettämäni aihio oli osoittautunut huonoksi, sain samaan hintaan toisesta aihiosta tehdyn. Oli hyvä. Toisella kertaa korjautin F-150 laatikon "avaimet käteen" ja sekin onnistui. Purun ja asennuksen suoritti kolmas osapuoli ja sillä hiukan aikataulu lipsahteli.
   
 4. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Yhden Th700r4 ja th200r4 laatikon minulle tehneenä niin en löydä moitteen sijaa. Asiallisia vastauksia saa kun asiakkaana hänelle soittaa ja kyselee. Tulee myös aika nopeasti valmiiksi laatikot eikä tarvitse jäädä kuukausiksi odottelemaan valmistumista.
   
 5. palontie

  palontie Double Gearhead

  Ja saa asiallisia neuvoja vaikkei olis edes asiakas.
   
  laakkius, 12345678910, Powerstroke ja 1 muu tykkäävät tästä.
 6. Diktaattori

  Diktaattori 2nd gear

  Minulla th700 ja vakiosta tehty turbiini pelannu loistavasti ja jälkikäteen parantelu kävi ripeästi muumimaailma reissun aikana:D. Hyvin on kestäny revitellä 7000rpm 315 takarenkailla.
  Jos joskus tarvii laatikko hommia vielä tehä ja kyseinen mies tekee niin en ainakaan minnekkään muualle vie.
   
 7. palontie

  palontie Double Gearhead

  Mikset omaa mielipidettä kerro vaan muilta utelet?
   
  Mikkis, Larry, Volvo_5.7 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. rb

  rb Double Gearhead

  Mudracerilla kaikki laatikot teettänyt, eikä valittamista.
   
 9. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Nopeaa palvelua ja hinnat asialliset, ainakin itse olen tyytyväinen palveluun, suosittelen.
   
 10. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Samalla suunnalla on TH-matic-niminen firma, ilmeisesti ei ole Mudracerin yritys? Korjaa/muokkaako Mudracer turbiineita? Olisi ehkä tarvetta moiselle palvelulle.
   
 11. zuinula

  zuinula Gearhead

  Onkohan tämä anonyymi asiakastyytyväisyyskysely? Ne on nykyään muodissa.

  No mulla kokemusta vain täällä tyhmien kyselystä ja olen saanut asiallisia vastauksia
   
  Rotten tykkää tästä.
 12. palontie

  palontie Double Gearhead

  Veikkaan ettei mudis alennu moiseen.
   
  cutlass cruiser, Impala76, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
 13. zuinula

  zuinula Gearhead

  Juu, sisälsi huumoria tuo heitto
   
 14. Tero2

  Tero2 Double Gearhead

  3loota tehnyt ja ei oo valittamista ollut. Hyvin kestivät 11-10sekan varttimailli rykäsyt
   
 15. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Kävi mielessä sama, rehellisesti sanoen, mut saman tien meni mielestä ohi...

  Mut hyvä kun joku kysy kuitenkin! :p
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 16. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  Kaksi vaihtoehtoa, mustamaalausyritys tai mainos.

  Itse en usko mainokseen, joten...

  ja jos täällä olisi mitään ylläpitoa niin aihe olisi jo poistettu, oli kumpi vaan.
   
  Muokattu: 5.1.2020
  jariha tykkää tästä.
 17. Nupa

  Nupa Gearhead

  Ei ole minun aloitukseni tämä, mutta mielenkiinnosta jään seuraamaan kommentteja koska sattuipas sopivasti ja on yhtenä vaihtoehtona...
  Ja omaan päätökseen sitten pätee sama sisälukutaito kuin vaikkapa ebay-myyjien feedbackiin ja myyntitilin olemassaoloon, että uskaltaako ostaa vaiko eikö.
   
 18. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  En ole Mudracerilla laatikkoa teettänyt, mutta pelkkää hyvää kuullut. On saanut kuulemma ns. "mahdottomatkin tapaukset" kuntoon. Toki ainahan on niitä lootia, missä voi olla joku silmälle näkymätön halkeama jossain, eikä sitä saa kuntoon kukaan.
   
  Powerstroke ja Herje tykkäävät tästä.
 19. Noniin, tarkoitus ei ole mustamaalata ketään. Ajattelin ensin kysyä muitten kokemuksia aiheesta koska monenlaista on tässä vuosien varrella tullut vastaan. Täältäpä se omakin laatikkoprojekti alkoi, TH200R4... Kun ei vaihtolaatikoita ollut tekijällä niin lähetin oman laatikon vahvistettavaksi ja kunnostettavaksi. Moottorin dynolappu ja auton tiedot oli tietysti mukana ja käyttötarkoitus. Luvattiin n. 750hp tehonkestolle laatikko. Eli tarvetta huomattavasti kestävämpi toisinsanoen. No, kuukauden kuluttua sain tämä lootan mutta se olikin vaihtunut matkan varrella toiseen.. Eipä siinä, jos kerran mies lupaa että loota on vahvistettu ja kunnostettu niin maksun suoritus ja loota paikalleen. Koeajo oli n.800 km. Ok, turbiinia täytyy vähän muuttaa stallin osalta ja lukko ei pelaa. Aski auki ja loikkarin pakka oli saanu vähän kipeetä. Turbiinin stallikin muuttui vähän tällä rupeamalla. Nämä hoitui ns takuutyönä niinkuin oli puhe. Seuraava koeponnistus olikin vain 80 km kun kakkoselta kolmoselle vaihdossa veto katkesi. Ei muuta kun liftillä trailerikyytiä hakemaan ja lootan vaihtohommille että ehtii viikonlopun rientoihin mukaan. Myöhemmin osoittautui että forward drum oli antautunut. siihen vajaata 500e ja vaihtotyö meni takuuna.. Tässä vaiheessa tuumin kyllä että ompa heikosti tehty jos puolitehollakin saa nämä rikki. Taas oli loota entistä ehompana ja turbiinikin uusittiin että tulisi haluttu stalli. Siitä tulikin hyvä. No seuraava koeajo oli 950km ja askin toiminta vaikutti hyvältä. Ja jäi vielä kulkevaan kuntoonkin ennen talvea. Seuraavana keväänä 80 km päässä kolmoselta neloselle vaihdossa veto katkesi.. Tuli pitkä huilitauko. Päälle kolme tonnia oli tussattu siinä vaiheessa rahoja ja aika monta kuljettelua ja lootan vaihtoa..
  Sisu kasvoi, otetaas vielä kerra tämä murheenkryyni auki ja vilkastaan mitä sieltä oli mennyt.
  Pieni yllätys oli mitä löytyi.. Planeetan napa oli haljennut mutta ne muut vaivat mitä laatikosta löytyi on sitten eri tarina.
   
 20. Öljyjen joukossa ei ollut juurikaan metallia joten vaihteiston kunto oli yllätys. Erikoisempia osia siis niitä johin on vähän rahaa mennyt niin forward drum mukaanlukien joittenkin satasien edestä sieltä löytyi. Low rev pakka oli vakio (ilmeisesti käytettynä laitettu paikalleen) pakka saanut kipeetä. Ulostuloakselin etummainen planeettapoori pettämässä. Ulkokehän hela tosi väljä eli aivan loppu. Akselin lukkosokka viallinen. Pumpusta päin pumppu ollut sorvia vailla ja osat näyttävät enemmän ajetuilta kuin mitä tämä vajaata 2000km tällä on päästy nilkuttamaan.
  Sisäänmenoakseli parempaa terästä mutta reilusti lyhennetty tukihelan kohdalta.. Ylivaihteen planeetan napa (poori) on kulunut ja antanut periksi. Planeetan sisältä spragin jouset on kuoleentuneet eli länässä. Overrun pakassa vakiolevyt. Senter supportin helat väljät. Pantarumpu on vähän kovera. Eli tämmöistä siellä oli. Vaikuttaa että loota on siis koottu kuluneista osista täydellä hinnalla.. Tai sitten nämä vajaata 2tkm maantiellä ovat olleet hyvin raskaita. Tekijältä siis kyselin tässä vaiheessa oliko mikä ajatus mistä hinta on tullut kun näin paljon viallisia osia sieltä paljastui. Amerika osissa oli kuulemma vika. No, ne harvat paremmat osat näyttävät olevan jotakuinkin kunnossa mutta loput meneekin sitten uusiksi. Tässävaiheessa tarinaa tekijältä paloi hihat, ymmärrän kyllä. Ja tähän keskusteluun on häneltä lupa joten... tällä tähän sijoitetulla rahalla ja vaivalla olis saanu luotettavan pajan tekemän laatikon mutta nyt tulikin roskapönttöön vähän täytettä.
   

Kerro tästä muillekin!