Mudracer- Rymättylän Joe?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 20-187-871KCE0037, 5.1.2020.

  1. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Formulat sairaala siisteine talleineen on sitte kait näillä puheilla mennyttä elämää.
     
  2. xarper

    xarper Gearhead

    Mä luulin et oon ainut tässä maailmassa kenellä on "vähän" sotkusta pajalla :poff:
     
    Gary Grand ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  3. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Ot.. mutta onkos Leksa vielä elossa?
     
  4. pantera

    pantera Double Gearhead

    On, edelleen kiertää kaikki rompetorit ja näyttelyt, myy rihkamaa
     
    exchevelle tykkää tästä.
  5. tero79

    tero79 3rd gear

    Kyllähän Rimmin casanova vielä käy ja kukkuu.. Hauskanen ja mainio tyyppi.. :) Tuntenu nassikasta asti ja auttanu mua monessa hommassa.. :) Omanlaisensa intiaani mutta hyväntahtoinen kaveri! :)
     
  6. esmi

    esmi Gearhead

    Mulla on kämppä täynnä aarteita!, tosin vain omasta mielestä! :(
     
    Norri tykkää tästä.
  7. Turnn

    Turnn Gearhead

    Olin taka-akseli kaupoissa hänen kanssaan ja hintanäkemykset ei oikeen kohdanneet ruosteisesta täys projekti perästä. Mainitsin sitten että : "täytyy laitella osto ilmotuksia ja katella netin tarjontaa mutenkin" -Siitähän riemastui :D "saat...nan ,netti pilannut munkin bisnekset,ennen meni osaa vaikka kuinka...." varmaan totta! ps.kaupat tuli lopulta kuitenkin
     
  8. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Tänään näin Jyväskylän Rompetorilla.
     
    exchevelle ja 12345678910 tykkäävät tästä.
  9. tero79

    tero79 3rd gear

    Juu!
    Hauskanen kaveri.. Ja se kaupankäynti Leksan kans on ihan oma taiteenlajinsa.. Turistaan mukavat,otetaan kantaa politiikkaan,juodaan kuppi teetä ja sit käydään kauppaa! :)
     
    Turnn tykkää tästä.
  10. Kun ajatellaan laatikon kunnostusta, sovitaan kunnostuksesta ja heikkojen kohtien vahvistamisesta paremmilla osilla niin siitä tilaaja voinee olettaa saavansa muutakin kuin kasan romurautaa, etenkin kun siitä suoritettava hinta on jo sellainen jolla voi olettaa saavansa hyvääkin. Tässä tapauksessa siis edellämainittujen maantiekilometrien (1030 km) jälkeen kun laatikko porsi, sieltä ei tullut öljyn mukana metallia eli ei hienompaa eikä karkeampaa. Osat olivat kuitenkin loppuunkuluneita eli se oli koottu kuluneista osista. No vastaavia saman artistin näppäilemiä laatikoita on tiedossa eräskin kappale.. Pari lootaa on avattu ja tutkittu AJAMATTOMINA niin loppuunkuluneista osista niputettuja ovat olleet sekä kasausvirheitä on niistä löytynyt. Hintalappu 2-3 TUHATTA per loota.. Lisäksi ainakin 6 muuta laatikkoa on hajonnut samointein- ei oikein onnistumisprosentti ole kohdallaan että voisi alkaa artistia kehumaan.. Eli tässä on kerrottu 9 kpl kalliinsivakoita susilaatikoita niin jokainen voinee päätellä kannattaako tuonne rahojaan viedä kun todennäköisesti tulee huijatuksi. Toki joku on saanut toimiviakin laatikoita sieltä niin Lycka Till niiden kanssa.
     
  11. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Lycka till sullekin. Pyyteettömästi.
     
  12. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Nii en muista tiedä, mutta mä ainakin vein sellaisen paskan loppuunajetun lootan...ja se että se ei toiminut ei johtunut kasaajasta, vaan niistä amerikan osista jotka hajoili heikkouttaan... muuten loota kyllä toimii ihan niinkuin puhe oli.
     
  13. Tässäkin tapauksessa tekijän kommentit olivat ettei ne Amerikan osat ole kestäneet, mutta liki kaikki muu oli vialista paitsi ne uusitut. Kuvat meni todisteeksi niin siihen katkastiin sitten tämä projekti hänen osaltaan. Yllättävän huonoillakin osilla nuo askit toimivat mutta ajorasituksia ne ei sitten kestäkkään.
     
    xarper tykkää tästä.
  14. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ketjun avaajan motivaatiot jäävät anonymiteetin takia epäselviksi. Samalla tietysti sekin, että kuka ne viitatut laatikot on analysoinut romuksi. Ja millä innolla on hankittu määrissä purettavaksi hänen tekemiään ajamattomia laatikoita. Varsinainen kuluttajansuojaviranomainen!
     
    Norri, 1purehell, 12345678910 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  15. T5

    T5 Gearhead

    Joo, tää oli ihan uskottava homma ennen tuota viimeisintä postausta. Tietenkin kellonaika saattaa viitata myös siihen, että vähän kiukkulientä on saatettu ottaa rohkaisuksi.

    Mutta että näitä laatikoita löytyy nyt jo kuin sieniä sateella jne jne ja ne on jut aloittajan tietoon tullut, niin vähän on semmoinen :odroll: fiilis tästä.
     
  16. leemu

    leemu Gearhead

    En tunne vieläkään miestä, eikä ole kokemusta, mutta hirveästi kiinnostaisi tietää, että miksi ajamattomia remontista tulleita laatikoita on avattu?
    En minä ainakaan huvikseni alkaisi purkamaan mitään ammattimiehellä korjattua jollei edes ole testattu ja todettu toiminnassa olevan vikaa.

    Näillä tiedoilla täyttä p*skaa mielestäni koko juttu:odroll:
     
  17. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Ehkä ketjun aloittaja teettää lootansa jatkossa jossain muualla tai tekee ne ite?
     
    Jussi289 ja amarillo tykkäävät tästä.
  18. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Mitä v....a AJAMATTOMIA rempattuja laatikoita avattu.....
    Vaikea tästä on muuta ajatella ku täyttä kommari paskaa koko juttu.....???
     
    Volvo_5.7 tykkää tästä.
  19. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Mulle tuli yhdessä kaupassa kuulemma rempattu laatikko. Ajettu ei ole. Ei tietoa kuka tehny ja mitä tehty. Itsellä seisonut vuosia (siis tuo laatikko). En tiiä kauanko on seissonu edellisellä. Mietin käytänkö auki sen jollaki laatikko miehellä? Tarkotus ois tohon yhteen foortin se laittaa ku joskus saan sen ajoon. Ja siinäkin menee pari kolme vuotta enne ku liikkuu. Mitä mieltä ootte. Kannattaako? Nyt ku auto on muutenkin täys remontissa? Ja sillä ku ei yhtään tiedä mitä tai kuka tehny
     
  20. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Priiman kun laitat jollekin ”laatikkomiehelle” purettavaksi, niin eiköpähän se pölli sieltä kaikki uudet osat ja asenna roskiskamaa tilalle. Ei, pidä se noin.
     
    Jussi289, xarper ja esmi tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!