Mudracer- Rymättylän Joe?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 20-187-871KCE0037, 5.1.2020.

 1. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear


  Kaveri kuitenki kellä oon käyttänyt.... jospa ei tekis :D Lähinnä sitä ettei tartte sit lootaa uudestaan poistaa
   
 2. Jokeri

  Jokeri Double Gearhead

  Joo, sehän on laatikkoremppaajien tapa kartuttaa eläkerahastoa. Otetaan asiakkaiden lootien parhaat palat ja kun sälää on kerääntynyt varastoon tarpeeksi niin pakataan rummut, planeetat ja inputshaftit laukkuun ja paetaan cayman saarille... tai jotain.. joka tapauksessa huijareita kaikki:wc:
   
  autoilija, falcon1, Norri ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. T5

  T5 Gearhead

  Tais sarkasmitutka olla sunnuntai-asennossa?
   
  isalmela tykkää tästä.
 4. El 60

  El 60 Gearhead

  Kaikki on pakko purkaa nykyään ja tarkistaa.. toinen harrastaja tuntuu olevan toiselle pahin. Muutama asiallinen erottunnu kyllä joukosta vuosien varrella ja niiden kanssa voi asioida edelleen. Tunnistatte varmaan itsenne.
   
 5. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear


  Muuten en purkais mut tuosta tosiaan tiiä millon tehty. Mitä tehty ja kuka tehny. Tuli auton mukana. Joskus 5 vuotta sit ehkä. Ja edelliselle omistajalle tullu auton mukana. Hänkään ei tienny kuka ja mitä tehny. Kuitenki menee hetki ennen ku autoon saan kiinni. Ni aattelin jos käyttäs auki
   
 6. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  Joskus laatikon tekijän (ei aiheeseen liittyvän henkilön) kanssa juttelin tuosta kun pitkään seisoneet laatikot ei ole toimineet oikein.
  Niin tekijämies oli sitä mieltä et jos esim. rempattu laatikko säilytetään kosteassa, lämpötilan vaihteluille alttiina, niin kuulemma öljyvuodot ja toiminta häiriöt on jopa todennäköisiä. (ei ollut kyllä puhetta säilytys ajasta)
   
  esmi ja tero79 tykkäävät tästä.
 7. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Tätä vähän mielessä pyöritelly.
   
 8. tero79

  tero79 3rd gear

  Jos loota on seissyt parikin vuotta niin suosittelen avaamaan.. Pakkojen tiivisteet liimaantuu/jämähtää kiinni.. Sitten loota tulille ja d silmään.. Yleensä repeämä on suht varma.. Ja noi venakoneiston tikut suottaapi jumitella hiukan.. Omat laatikot oon aina avannu ja tsekannu.. Yksi th400 kun seiso 1,5 vuotta vaikka oli uudet hilut sisällä.. Ölppä kuivahtanut ja kahdesta pakasta tiivisteen helmat irti.. Vahingosta viisastuu.. :)
   
  0rs0n tykkää tästä.
 9. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Noista tekemisistä. joitakin vuosia takaperin kaveri vei lootan ja masterkitin paikalliselle tekijälle. Noutamaan kun mentiin, laatikko oli kasattu ja vieressä noin puolet masterkitin osista kaverin viemässä laatikossa ja niitä ei saanut mukaan... Pannat kiristi toisesta askista käsivaralta...
  Noh, kun tekee itse itselle niin tulee mitä sattuu tulemaan mutta eipähän tarvi tapella kenenkään kanssa :D
   
 10. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Tämä ei kaiketi päde käytettyyn askiin?
   
 11. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Onneksi ei päde.

  No ehkä lopulta menee pilalle varmaan seisonnassakin, mutta ei tossa ajassa oo moksiskaan! joskus vanhemmat lootat on tiputellu öljyä talviseisonnassa stefoista, mutta elpyy kun rupeaa ajelee.
   
 12. vwg4

  vwg4 1st gear

  Mites tämä asia hoidetaan uusissa lootissa? vaikkapa Summitilta TCI StreetFighter loota. eli miten Uus vs rempattu loota eroaa tässä suhteessa?

  Ölpän kuivahtamisesta tuossa tiivisteen kohdalla mainitset, käyttäytyykö kasaus 'Lubegard Dr. Tranny Assemblee Goo'( tai vastaava) eri tavalla?
   
 13. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Näin vähän ajattelinkin, Käkkylä seisoi 16 vuotta ajamatta ja ei se aski alkanut vuotamaan mistään.
   
 14. tero79

  tero79 3rd gear

  Juu!
  Vahingosta kun viisastu ni assemble GÖÖÖta vaan tivareihin ni ei oo jämppäilly/repeilly.. :) ja Volvo mies on oikeessa.. Käytettyihin ei päde tämä ilmiö! :) Tää on vaan ollu omakohtainen huomio.. :)
   
  vwg4 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!