Muncie kysymys....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jus57, 28.9.2010.

  1. jus57

    jus57 Gearhead

    Nyt kun tuli suoritettua tuo syksyn vimonen ajelu sen verran perusteellisesti että tuosta munciesta räjähti kai tuo ykkönen ainakin se hävisi ja kolisi.
    .En ole vielä purkanut laatikkoa.Joutessani osia etsiessäni
    surffailin tuollasa virtuaali helvetissä ja sieltä löytyi Ylivaihde sarja M-21.seen.Mainoksessa väitettiin että ei mahdu muihin ja siinä olisi 4.nen 13% yli.eli 0,87.
    Onkos kellään kokemuksia tämmösestä???
    Mahtaisikohan olla kokeilemisen arvoinen hinta jotain 500 $. luokkaa.
    Oiskos kellään jääny nurkkiin pyörimään Muncien osia/raatoja saattais kiinnostaa :odroll:
     
  2. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Kävi aikoinaa sama hommeli. Kytkinakselin "tumppi" ekoille synkroille rattailtaan paskana ja sivu akselin kohdalla sama homma.. Ei löytyny mistään sillo m20:sen palikoita ns. järkihintaan ni th350 vaihtui tillle.. Kyllä otti Baddiin :mad: :mad:
     
  3. jus57

    jus57 Gearhead

    Ja tietysti tuo m20 hylsy tuli hävitettyä???
     
  4. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Jep. Ei kestäny katella nurkissa..
     
  5. BBC64

    BBC64 Gearhead

    Multa löytyy kasa Muncie-tavaraa. mm yksi 22-X -välitteinen race-prepattu aski, siis suoremmilla hammaskulmilla, neulalaakeroidulla ykkösellä ja extra close -ratiolla sekä teräksisellä päälaakerilaipalla. Race-prepattu tarkoittaa tässä kohtaa myös sitä että laatikossa on hieman puuhaa talvi-iltojen iloksi. Näillä näkymin Muncie-vermeet ovat jäämässä tarpeettomiksi kun olen siirtynyt hieman tukevampaan askiin.
     
  6. atobee

    atobee Gearhead

    Mikä siulla kestäis, etkö jo +10 vuotta sitten yhdestä Saginaw vaihteistosta ykkösen hävittänyt :)
    Vähennä voimaa niin palikat pysyy kasassa....vitsi vitsi, manuaali on ainoa oikea vaihteisto fiilikseltään ajaa.

    T: Ato
     
  7. jus57

    jus57 Gearhead

    Taishan tuo Saginavikin aikoinaan antautua,kyllä pitää olla toisilla huono tzägä kun sattuu nuo valmistus vikaset aina kohdalle :odroll:
    Noh ehkä jo kolmannella kerralla kestää yli 10 vuotta :rotfl: :rotfl:
    Totta,Ei oo manuaalin voittanutta!(Fiilistä)

    If you're not breaking parts, you're not making enough power!




    Jussi
     
  8. jus57

    jus57 Gearhead

    Heitin yvt.
    T.Jussi
     
  9. jus57

    jus57 Gearhead

    Tänäkin vuonna syksy näköjään saapunut kun letukka tallissa:(
    Eli..keväällä vaihdettu uusi Hurstin super shifter ja vivut,kesän mittaan säädelty ja vaihteet toimii normaalisti mutta edelleen löytyy hiukan rajummassa vaihdossa 1-2.selle. ns. Tyhjä vaihde..
    Juu eikä Centerforce luista.Tuossa mietittiin että onko vika niissä laatikon kyljessä olevissa siirtäjissä siis sisäpuolella.
    Onkos parempaa tietoa kellään?
     
  10. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    oma aski vähän parani kun laitoin uudet haarukat sekä uudet linkut mitkä pitäisi estää kahden vaihteen kytkeminen samaan aikaan. linkkuihin laitoin vielä jonkun "hevy duty" jousen.
    ei kyllä poistanut ongelmaa kokonaan. omassa askissa ongelmaa 3-4 välissä. Osat ei paljon maksa ja on helppo vaihtaa joten kannattaa varmaan kokeilla.
     

Kerro tästä muillekin!