Muovi/kuitupuskurien tyhjiöpäällystys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Fastback, 11.9.2002.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    On tullut katseltua useita viimeisteltyjä kiihdytysautoja. Esimerkkinä otan Stan Shaw / Tony Christianin entisen '57 Pro Modifiedin. Auto oli kuin karkki mutta puskurit maalattu ns. kämmäkän kromilla eli metalli harmaalla. Eikös tyhjiökromausta (vrt. Nokian "zippo") voi tehdä noin isoihin palikoihin kuten esim. muovista väännetty '57 Bel airin puskuriin?

    Mobilismi on sairautta, mutta Ahosenkin Pro '55 olisi (mun miälestä) astetta originaalimman näköinen kromimuovipuskureilla. Missähän hintaluokassa mahtaisi olla moinen tyhjiökromaus noin suurelle möllille?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fastback 2002-09-11 19:35 ]</font>
     
  2. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Eikös siinä "pro-55" vehkeessä ole jo originaalit kromipuskurit???
     
  3. Fastback

    Fastback Gearhead

    Komento takaisin! Muisti tekee tepposia. Taitaa Ahonenkin olla mobilisti <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">

    Tuosta tyhjiöpäällystämisestä ei taida kellään olla kokemuksia, joskus jossain vanhassa kasissa oli juttua ko. aiheesta, mutta siinä ei kerrottu kuinka suuria osia voidaan päällystää. Kiinnostaisi jossain määrin.
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tampereen näyttelyssä oli joku tiski missä kavereita esitteli mm. ton tapaista pinnoitusta. Otin silloin niiden kortin, mutta oon onnistuneesti kadottanut sen. Soita Hjallikselle ja kysy siltä, sen lätkäjengin, mikä se nyt olikaan, kypäräthän on uitettu kromissa.
     

Kerro tästä muillekin!