muoviosien maalaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja pekosbili, 24.2.2020.

  1. pekosbili

    pekosbili 3rd gear

    Auto on '98 silverado harmaalla sisustalla. Tarkoitus olis maalata sisätilojen muoviosia, kun ovat käytössä rähjääntyneet. Hansikaslokerossa olevassa lapussa on merkintä että sisätilojen värikoodi olisi 13d. Miten tälläistä maalia saisi esim. spraypulloon?
     
  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Meikäläinen asioi SP-automaalien kanssa vastaavissa merkeissä sinisten sisutanosien värjäysasioissa.
    Minulla ei ollut värikoodia, mutta toimitin heille värimallin (sisustan osa), jonka avulla sävyttivät sitten oikeanlaisen maalin paukkupulloon SEM merkkistä maalia joka on korkealaatuiseksi tunnustettu tuote. Palvelu oli hyvää ja niin oli tuotekin!

    Kannattaa kysäistä mahdollisuuksista:
    https://www.sp-automaalit.fi/
     
  3. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Muista kertoa, että olet maalaamassa muoviosia.
     
  4. splitti

    splitti 2nd gear

    Mulla kanssa sp automaalit hoiti sävytetyt värit pickupin sisustaan ja hyvin on pysynyt!
     
  5. pekosbili

    pekosbili 3rd gear

    Kiitos vinkistä. Laitoin kyselyn ja he ottivatkin heti yhteyttä. Ei löytynyt suoraan tolla koodilla, mutta sanoivat että sävytys onnistuu mallia vastaan.
     
    Seevu ja jakulepi tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!