Muovipuskurin korjaus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja umpio, 28.3.2013.

  1. umpio

    umpio 3rd gear

    Lipesi sitten auto vähän penkkaan; pienellä lapioinnilla sieltä päästiin pois, mutta etupuskuri otti vähän kipeää. Muovinen alahelma halkesi oikeasta etukulmasta. Voikos noita millä koettaa korjailla? Lasikuitu ei taida pysyä; samaten en oikein mihinkään pikaliimoihin usko. Ideoita?
     
  2. aakoo

    aakoo 1st gear

    hitsaa palikat yhteen jos tallella.. miksei lasikuitukin kunnes tulee seuraava osuma..
     
  3. trkp

    trkp Gearhead

  4. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    No kyllä se hitsaus on oikeasti paras menetelmä eikä mikään liimaus.

    Leikkaa sopivaa "lisäainetta" toisesta samanlaisesta puskurista tai näkymättömästä paikasta. Seivaa ja puhdistaa murtumakohdan hyvin sitten lämmittää sitä "lisäainesoiroa" pienisuulakkeisella kuumailmapuhaltimella sen verran, että pehmiää (ei kokonaan sulaksi) ja ohjaa siihen seivattuun halkeamaan.
     
  5. dixie

    dixie 3rd gear

    Syksyllä kattelin noita. 3M-kamat oli selvästi ammattikäyttöön, eli kalliit vehkeet ja isot pakkaukset (eli liimat kerkee vanheta ennen kuin saa käytettyä). Ostin Würthin vastaavan setin nimeltään Replast, jossa on kaikki, maksoi jotain 200 €. Ja osia siihen saa myös erikseen, sitten kun rupeaa loppumaan. Toimii erittäin hyvin! 3gen Camaron spoileri oli kokonaan poikki ja muutenkin aivan päreinä, mutta kuntoon tuli, samoin kaikki muutkin muovilipareet.
     
    Seevu tykkää tästä.
  6. DNF

    DNF 1st gear

  7. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Tuo niittaus on kyllä hyvä,duunis käytös. Paljon parempi tulos kun hitsattuna koska hitsuu nostaa lämmöstä johtuen öljyt pintaan jolloin liimaus yms hommat hankalia.Tuo niitti kun ei juuri sulata muovia kuin siitä kohdealuueelta.TEE-se-itse mies lämmittää vaikka paperiliittimen jonka sitten sinne takapuolelle niittaa kiinni. Siihen kun liimaa vielä niin avot. Liimana ammattilainen käyttää tällä hetkellä innotekin "top fix"liimaa. Saa maalauskaupoista.
     
  8. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Jos on semmoinen kohta missä värillä on väliä, ABS- muovia saa useina värisävyinä naapurin muksujen Legolaatikosta.
     
  9. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

  10. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Nyt potkitaan vanhukset haudoistaan. Mutta tossa Dodgessa on laitettu led-parkit puskuriin Kekkosslovakian lain takia. Miten tollasesta muovipuskurikuoresta saisi reiät umpeen nätisti?
     

Kerro tästä muillekin!