Murtoluku-Fiat varastettu / LÖYDETTY JO, ei varastettu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kimi-oz, 27.12.2011.

 1. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

 2. Shit-O-matic

  Shit-O-matic 1st gear

  On niin hämärää seutua tuo Turengin Paturi että en yhtään ihmettele. Auto oli vielä kerrostalon parkkiksella kaikkien nähtävänä.
   
 3. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Pistää vihaksi auton kuin auton pölliminen. Mutta kuka helvetti pöllii förstä septemberin ja miksi? Huvikseen? Osiksi? Ei saatana! Toivottavasti löytyy ehjänä.
   
 4. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Tuo on oikeastaan ihan sympaattisen näköinen auto - vaikka enpä olisi viisitoista vuotta sitten uskonut että näin sanoisin. Lie ihan hauska ajettava? Jokatapauksessa, toivon tosiaan että löytyy ehjänä!
   
 5. tammercity

  tammercity Gearhead

  Onhan toi vähän niin kuin fieron ruma sisko, mutta ihan menevä silti.

  Aarne ja 59 pösökin on muuten kaiketi edelleen kateissa.

  Ei uskois, että tämän kokoseen maahan saadaan yks auto ja äijä hukattua näinkin pitkäksi aikaa.
   
 6. Milestone

  Milestone 3rd gear

  Kaverin viimekesän Belgian tuliainen kyseessä. Oli maalarireissulla kuulemma.. ei mitään kuulunut vielä .. just tekstareita vaihdeltiin omistajan
  kanssa, toivotaan että löytyis äkkiä - pidetään silmät auki @@
   
 7. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  '

  Muuten, joskus 90-luvulla kävin Kemissä ja siellä näin jonkun kaupan parkkiksella tuollaisen 203:n, lie juuri Aarne ollut kyseessä. Varsi entisöimättömän tuntuinen laitehan se oli. Ja aika erikoinen pelihän se oli silloinkin.
   
 8. Puli-Song

  Puli-Song Gearhead

 9. Jza

  Jza Double Gearhead

 10. pas2

  pas2 Gearhead

  "Kävi ilmi, että Fiat ei ollutkaan vorojen jäljillä, vaan auto oli viety hinausliikkeen talliin.

  Auto oli ollut parkissa taloyhtiön pihassa, jossa piti tehdä kaivuutöitä.

  Auton omistaja ei asu kyseisessä yhtiössä, eikä häneen saatu yhteyttä, joten auto siirrettiin parempaan paikkaan. "

  Hyvä että löytyi.
   
 11. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  pitäiskö jonkun ostaa rillit :odroll: :rotfl:
   
 12. Jza

  Jza Double Gearhead

  Vissiin juu.
  Jos kaveri on saanut autonsa ilmoitettua varastetuksi, niin oletettavasti hän omistaa ainakin puhelimen. Tosin ilmoituksen yhteydessä poliisi olisi voinut varmaan sanoa että pirssi on korjattu talteen. Sillä täytyy olla tavallinen taavi hinausfirmassa, ellei poliisille ilmoita asiasta sillä se on varma että moisesta tempusta heille kilahti puhelu käytännössä aina. Ellei ole sitten peräti poliisi käskenyt korjata pirssin pois.
   
 13. 0132

  0132 Gearhead

  Hyvä että löytyi eikä ollut vorot asialla!

  Jotenkin kyllä ihmeellistä tuo poliisin toiminta tällaisissa tapauksissa. Tuntuu ettei heitä pahemmin kiinnosta nuo varastetut autot ja varsinkaan niiden omistajien informointi jos auto löytyy tai siitä saadan vihjeitä. Oman Caminon tapauksessakin auton löytymisestä kului noin 20 tuntia ennen kuin sain poliisilta itseltään varmistuksen että missä ojassa se on. Senkin saadakseni jouduin soittamaan kaksi tiedustelupuhelua hätäkeskukseen. Sinä aikana olisi keretty aika moneen kertaan jo ikkunat paskoa yms.
   
 14. mikki72

  mikki72 3rd gear

 15. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Sama juttu. Eli itseltäni varastettiin auto joka sitten löytyi hiilenä (mutta helposti tunnistettavana) muutaman kilometrin päästä pian rikosilmoituksen jättämisen jälkeen. Eipä poliisi ilmoitellut. Eräs kaveri sitten soitti seuraavana autona ja sanoi että paikallislehdessä oli uutinen jossa oli autopalo ja epäili että minun auto oli kyseessä. Ja niinhän se oli, auto oli sitten viety paikallisen paloaseman pihaan tutkittavaksi. Mutta itse se piti etsiä ja poliisille soittaa.
   
 16. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  no täytyy sanoo että eipä hääviä huoltakaa omistaja piä jos noi säilyttää.
   
 17. spinneri

  spinneri Gearhead

  Spinnerin verkkosivuilta löytyy hieman lisätietoa, muun muassa omistajan kommentit.


  Vinkin näytöllesi töräytti

  Jari Sjöman
  Spinneri Magazine
   
 18. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Asia vähän toisin. Mun mattamustapaskasunny pöllittiin. En tehny läjästä rikosilmoitusta. Laitoin vain tänne OD:lle. Ja kas kummaa pollarit soitti kun sai narkit kiinni. Prepaid numero mikä ei näy missään muissa tiedostoissa kuin täällä. Siitä asiasta kirjoitin tänne toisaalle. Paitsi sen lopun kun olin sairaalassa enkä päässyt oikeuteen mihin mun olisi ollut pakko mennä, hävisin enkä saanut latiikaan, vittuilut yheltä toiselta vittumaiselta poliisilta..
   

Kerro tästä muillekin!