Mustang 2 tai vastaava

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja v-v, 27.10.2013.

  1. v-v

    v-v Gearhead

    Kaverille lupailin etsiä -58 chevy pickuppiin keulaa, niin kokemuksia minkä valmistajan ois hyvä ja mistä tilattu? Siis hakusessa kolmiotukivarsilla ja hammastangolla oleva keula ratkaisu? Heids ainakin ja speedwaymotors. Mutta laittakaa omista kokemuksia
     
  2. sbc327

    sbc327 Gearhead

    Minulle tuli -56 Suburbaniin Southern Rodsilta. Hinta kohdallaan, helppo ja ongelmaton asennus. Jos säilyttää alkuperäisen, ison ratin ei kannata ottaa tehostettua hammastankoa. Setti madaltaa itsessään keulaa jonkin verran, joten jos ei aio madaltaa myös perää, kannattaa pysyä vakio spindeleissä.
     
  3. v-v

    v-v Gearhead

    Muita? Jälleen myyjät suomessa?
     

Kerro tästä muillekin!