Mustang kokoontuminen Pori 30.9.2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ahis, 30.9.2007.

  1. Ahis

    Ahis Gearhead

    Kuvia

    Ei aivan valtavasti ollut porukkaa, aika harmaa keli tosin varjosti varmaankin. Kuivaa kyllä oli.
     
  2. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Ahis se ehtii joka paikkaan! Kiitos kuvista, seuraavan kerran kokoonnumme Tikkulan S-Marketilla 28.10. klo 16.00. Kaikki Mustangit 100km säteeltä Porista tervetuloa! Voi tulla myös muilla USA-Fordeilla tai käyttöautolla, kiinnostus Mustangeihin riittää. 8)
     
  3. Ahis

    Ahis Gearhead

    Eikös kuitenkin huomenna jo kokoonnuta Tikkulas :wink:

    Heh, no pidetään tämä topikki teitin ajoja varten vaan.
     
  4. Paisu

    Paisu 3rd gear

    Perskules, ilmoitelkaahan näistä ajoissa, niin pääsee osallistumaan.

    Tosin ei ole oma auto enään nipussa :poff:

    Mutta kyllä sitä muitten fomocoja pälyilemään olisi tultu. :-?
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kummeli sitaatti..
    Ei tänne taida muita tulla? Lähetään kotio. Nähääks taas ensi vuonna? :rotfl:
     
  6. rikke76

    rikke76 3rd gear

  7. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Sunnuntaina taas kokoonnutaan. Muistakaa siirtää kelloja tunti kesää kohti.
     
  8. Ahis

    Ahis Gearhead

    Olikos ketään paikalla?
     
  9. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Olihan meitä siellä, toki mukaan olisi vielä mahtunut. Marraskuun viimeinen sunnuntai klo 16.00 samat metkut taas.
     
  10. Olihan meitä, joku lupasi kertoa että 25 % oli jopa naisia. Vähän arkaillen ihan jollain muulla kuin Mustangilla saavuin paikalle ja ymmärsin, että tässähän on nyt ihmisistä kysymys eikä Mustangi-rivistöstä :lol: Ei muuta kuin kaikki samanhenkiset mukaan taas marraskuussa. Luultavasti parkkiksella on taas muutama "talven kestävä" Musse ja siitä sitten kahvikupposten ääreen juttua turisemaan sisätiloihin. Tikkulan ABC on ihan kotoisa ja mukava paikka jutustella sitä sun tätä ja vähän muutakin. Olin itse ihan tyytyväinen, että uskalsin paikalle vaikken Mustangia enää voinutkaan ottaa mukaan. Juttukin luisti laidasta laitaan .... niistä moottoreista en minä ymmärtänyt mitään, mutta tapahtumien muisteloissa olin kyllä mukana :lol:
     
  11. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Musseja, moottoreita ja muisteloita taas sunnuntaina.
     
  12. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Mielenkiintoisia keskusteluja taas käytiin kahvittelun lomassa. Tehtiin uusi osanottajaennätys ja tutkittiin vanhoja Playb... eikun Mustang-lehtiä. Joko ensi kerralla naiset ovat enemmistönä, nyt oli jo liki? 8)
     
  13. Taas aika hurahti mukavasti ja ainakin jokunen Mustangilainen on tullut tutuksi. Neljä miestä ja kaksi naista paikalla. Aika hyvin, vai mitä :lol: Ja jopa Tampereenkin pää saatiin auki Kiitos Harri. Eiköhän petrata vuoden viimeisenä sunnuntaina. Kun ei oikeesti tarvii kuin tulla paikalle (autolla millä hyvänsä, jos ei ole Musse talviajossa) ja turistaan mukavia. Uusvanhoista koreista tai ............ Missä on kaikki mm. porilaiset Mustangistit? Elikkä varataanko 30. päivä tämän vuoden joulukuuta puolet TIKKULAN ABC:ltä pöydistä meille :p Jos joku haluaa, voin tuoda 2002 kiertueen valokuvakansion mukaan ??????
     
  14. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Taas vierähti pari tuntia liukkaasti Mustang-keskustelun merkeissä. Aika hieno rivistö USA-Fordeja oli parkkipaikalla ottaen huomioon ajankohdan. Tammikuun viimeisenä sunnuntaina taas. 8)
     
  15. Hienoa hienoa :D Mulla oli keikka pikkutytön luo (6 kk) ja isäntä laittoi komeron lattiaa, joten tämä nyt jäi meiltä tulematta. Mutta taas tulee se viimeinen sunnuntai ja toivotaan, että pääsemme paikalle. Kaikille oikein kivaa vuoden vaihdetta ja lisää Mustangisia tapahtumia ensi vuodelle :D
    T: Päivi ja Markku
    ps. Muuramesta on tullut uutinen, että iloinen aktiivinen Riikka on lähtenyt painamaan kaasua meitä saavuttamattomille tahoille, joten uusi vuosi alkaa ilman hänen nauruaan :(
     
  16. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Jokunen sitkeä Mustangisti oli taas paikalla. Tarinaa olisi riittänyt koko päiväksi, mutta päätettiin jättää vähän helmikuun viimeisellekin sunnuntaille.
     

Kerro tästä muillekin!