mutkarataa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Savis, 26.12.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mites toi etuvakaajan puute vai eiko sitä tarvita noissa sit enään?
     
  2. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Noita laitteita katsoessa, taitaa olla suoraan ajettavia autoja. Vakaaja on turhaa painoa. Ajo-ominaisuuksien parantuminen ei tarkoittane sitä, että isolohko-dartti olisi miellyttävä mutkaradalla.
     
  3. veekasi

    veekasi Gearhead

    Joo, onhan noi isolohkoiset A-koppaset hiukan etupainoisia. Mut niin on muutkin autot, omassani ei paha painojakauma 54%/46% etu/taka, tiedoksi vaan kaikille "asiasta tietäville", jotka opastivat projektin alkutaipaleella ettei A-koppaseen kannata laittaa isolohkoa kun siitä tulee aivan hirveä ajettava! Jos haluu kurvailla, niin kallistuksenvakaaja must. Ja nyt on taala halpaa, kaikki tilaamaan :grin:
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    En usko, että on mikään ongelma saada kallistuksenvakaajaa tohon AlterKtioniin, mutta mäpäs kysäsen.
    Mulla on ollut aika monta eri versiota tosta isolohko A-koppasesta. Huonoin painojakaumaltaan oli sellanen '64, missä mottia oli siirretty kymmenisen senttiä eteenpäin. Siinä oli 63/37 jakauma. Kaikki muut on olleet parempia kun toi 54/46, tosin on ollut myös kevyttä osaa keulassa. LÖijy oli 51/49 viime kesänä.
     
  5. Savis

    Savis Gearhead

    Mitkä olisivat eri tavat millä saisin
    Valianttiini nopeamman ohjauksen.
    Ohjaus tehostimesta en haluaisi luopua.
     

Kerro tästä muillekin!