Muutoskatsastusta Kajaani-Iisalmi-Oulu -akselilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja [BassAddict], 3.9.2008.

  1. [BassAddict]

    [BassAddict] 1st gear

    Elikkäs semmonen olisi ihan justiin ajankohtainen että kävisin muutoskatsastamassa chopatun katon. Vaan tässä nyt kävi semmoinen homma että Kajaanissa nostivat kädet pystyyn ko. toimenpiteelle. Kyselin samalla kaappariovista ja takavalojen "ameriikankytkennästä" ynms. eikä mihinkään saanut mitään selvää vastausta. Eivät edes tienneet että saako sitä kattoa madaltaa vai ei :eek:

    Iisalmessa kuulemma on asiallisia konttoreita, elikkäs semmoinen asiantunteva paikka pitäisi saada. Semmoinen joka olisi paljon näitä korimutoksia leimannut. Ja Iisalmessahan niitä on taatusti paljon leimaattu :poff: Jotta kertokaa ihmeessä mitä kannattaisi suosia ja missä. Auto on tosiaan Kajaanissa tällä hetkellä.
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Hyvä kajaani!! Saa nähä miten poikain käy, kun on noita matalakattoja täälläkin valmistumassa.
     
  3. [BassAddict]

    [BassAddict] 1st gear

    Montako niitä on kaikenkaikkiaan tulossa? Ismodeus tietää varmasti tämän minunkin matalakaton :pinup: Mites voortti on toiminu?
     
  4. valsu67

    valsu67 1st gear

    No samojen sääntöjen puitteissahan ne joka konttori "pitäs" olla,ammattitaidon puutetta jos ei kerta onnist,tai eivät tiedä mitään.Pitkälahdessahan nuita on iisalmessa katsasteltu,mutta sielläkin tapahtu muutoksia joitten ei tietenkään pitäs vaikuttaa mitenkään :poff: :poff: Juuri vasta eräskin avoksi muutoskatsastus meinas olla aikamoista pelleilyä,vaikka vastaavia on tehty,ja samalla konttorilla muutoskatsasteltu.
     
  5. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Tossahan toi on sanottu AKEN sivulla ja sieltä se konttorin väkikin sen löytää.

    http://www.ake.fi/AKE/Katsastus_ja_ajon ... eet/Henkilö-+ja+pakettiautojen+rakennemuutokset/Korin+muutokset.htm
     
  6. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kyllähän tuo on pelannu... Mitä nyt humalassa koppeutuu katsastamattomalla autolla ajelemaan. :rotfl: Kyllä minä tuohon ryppääseen laskin tuon sinunkin koslan... Voipi kato puhua monikossa kajjaanin kusomkurttuulin hedelmistä. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!