Myydään Ford 5.0 EFI moottori + osia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja 1purehell, 8.11.2014.

  1. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Myydään 1988 Fordin 5.0 moottori.

    Alakerta on kunnostettu. Porattu ensimmäiseen ylikokoon, uudet männät (jotka on sovitettu kiertokankiin), kampiakseli on hiottu ja uudet laakerit löytyy. (Uudet nokkalaakerit on paikoillaan.) Pyörivät osat on tasapainoitettu ja lohko ja öljypohja on maalattu.

    Uutta osaa löytyy; Männät, männänrenkaat, tiivistesarja, peltisarjat, öljypumppu, vauhtipyörä, paineasetelma ja tehostartti ainakin.

    Kannet on alkuperäiset mitkä lie. Imusarja, suuttimet, suutinkiskot yms. löytyy. Ohjaustehostimen pumppu ja apulaitteiden "kiinnityspalikka" löytyy. Jotain pientä kuluvaa (esimerkiksi vesipumppu) saattaa puuttua , mutta aika lailla kaikki tarvittava on. Ruiskun johtosarjaa tai boksia ei ole.

    Huom! Kone on alkuperäinen 8-pisteruisku. Silti alkuperäinen 150hp versio Crown Victoriasta. Loistava moottori siis vaikka johonkin laitteeseen, jossa tulee tehoraja vastaan. Moottorista kuitti ja luovuttaja-auton tiedot tallessa.

    Hp. pelkälle moottorille 1200€. Tehostartti +100€. Peltisarjat +100€. Myös vaihto Buick 350 tai 1970 Skylark/GS osiin.

    Tarjoa!

    045-6714765
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Tääkin olisi vielä. Alakerta nippuun, päälle alukannet ja sitten baanalle!
     
  3. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Tääki löytyis vielä nurkista. 1200€?
     
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    hop ja up!
     

Kerro tästä muillekin!